Wrzesień 29, 2020, 16:29:46 pm

Autor Wątek: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen  (Przeczytany 17169 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alkoholic

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« dnia: Listopad 15, 2014, 08:46:06 am »
Witam,
Udało się komuś odpalić relka Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS ?
U mnie black screen, przez webmana i multimana to samo.  Rogero CEX 4.46 + Cobra 7.00

Pzdr
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2014, 09:17:50 am wysłana przez Alkoholic »



PS3-Hack.com.pl

Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« dnia: Listopad 15, 2014, 08:46:06 am »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 15, 2014, 11:46:30 am »
W ustawieniach webman'a odhacz opcję, która wyłącza syscals, zapis w LV2. Powinno to być gdzieś koło sekcji z podmianą IDPS. Restart konsoli i uruchom grę przez multiman'a.  Powinien Cię zapytać czy spatchować grę. Oczywiście zgadzasz się i gra powinna chodzić.

Ps. Brakuje jeszcze numeru gry w opisie (np. BLES12345)

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 15, 2014, 12:35:37 pm »
wrzucilem irisman-a 3.32 i bez problemu polecialo

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 15, 2014, 13:52:49 pm »
Sprawa  jasna, trzeba najpierw spatchować grę w multiman'ie a następnie odpalić ją przez irisman.
Czytałem też gdzieś, że zrobienie .iso tej gry pomaga i multiman wtedy ją odpala ale sam tego nie testowałem.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 15, 2014, 13:52:49 pm »

Offline Fatek

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 92
  • Miejsce pobytu: /home/fatek
  • Reputacja: 1
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 15, 2014, 16:16:05 pm »
wystarczy zrobienie iso multimanem i smiga
Żeby mi się tak chciało , jak mi się nie chce. :)

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 15, 2014, 17:58:50 pm »
wystarczy zrobienie iso multimanem i smiga

Gdzie jest taka opcja w MM i czy zadziała to na zwykłym CFW...?

Juz nie ważne jak ktoś chce odpalić tą grę Multimanem na zwykłym CFW to niech z MM wywali lub przeniesie plik AIOMOD.BIN z sys i gra działa + bd-mirror i dysk zew.
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2014, 19:05:40 pm wysłana przez marciniak »

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 17, 2014, 19:47:47 pm »
gdzie dokładniej jest ten plik do usunięcia ?

w plikach od gry takiego pliku nie posiadam :O więc jak mam go usunąć?
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2014, 19:49:35 pm wysłana przez Maniek »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 17, 2014, 20:03:01 pm »
maniek w multiman usrdir/sys

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 17, 2014, 20:10:00 pm »
czekaj, powololi, gdzie dokładniej ? dev_hdd0/?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 17, 2014, 20:13:45 pm »
devhdd0/game/bles30608/usrdir/sys

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 17, 2014, 22:45:07 pm »
gdzie dokładniej jest ten plik do usunięcia ?

w plikach od gry takiego pliku nie posiadam :O więc jak mam go usunąć?

Ten plik trzeba wyw***ć z Multimana z folderu sys a nie z żadnego blusxxxxx...

Offline Angus

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 18, 2014, 10:18:32 am »
a Wam też tak gubi fps?

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 18, 2014, 19:34:01 pm »
bez zmian, dalej nie udało mi się uruchomić gry, cały czas blac screen i zawiesza konsole :O

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 19, 2014, 11:27:52 am »
bez zmian, dalej nie udało mi się uruchomić gry, cały czas blac screen i zawiesza konsole :O

U mnie po przeniesieniu pliku AIOMOD.BIN z sys z MM + zaznaczone bd-mirror i dysk zew. gra działa...

Offline Wąski

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #14 dnia: Listopad 22, 2014, 18:10:45 pm »
Przerobiłem grę na format iso programem PS3isotool, skopiowałem na wewnętrzny dysk do folderu PS3iso jednak w multimanie gra się nie pojawia. Jak to ugryźć? Pierwszy raz odpalam grę w iso. Coś trzeba przestawiać?

Offline diablos12

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 34
  • Reputacja: 0
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #15 dnia: Listopad 22, 2014, 19:35:27 pm »
bez kombinowania wrzuciłem grę na dysk wew. i odpaliłem grę poprzez Iris Manager

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #16 dnia: Listopad 22, 2014, 21:19:29 pm »
zainstalujcie nowego Multiman 4.66.03 po wejsciu do niego przelaczcie sie z poziomu mmCM na multiman mode potem najazd na gre kwadrat zaznaczyc bdmirror i dysk zew ( dziala tylko z dysku zew )
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2014, 21:28:10 pm wysłana przez spy »

Offline ciupciak

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #17 dnia: Listopad 24, 2014, 18:17:32 pm »
potwierdziam z irismana wgrywa sie bez problemu.
ale czy też macie tak długie czasy wgrywania się? ładowanie pomiędzy ustawieniami a właściwą grą trwa wieczność zabijając cała przyjemność gry..

PS3-Hack.com.pl

Odp: Middle.Earth.Shadow.Of.Mordor.PS3-iMARS - black scReen
« Odpowiedź #17 dnia: Listopad 24, 2014, 18:17:32 pm »

Tags: rygiel dick 
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.