Październik 01, 2020, 00:57:33 am

Autor Wątek: proszę o pomoc  (Przeczytany 4845 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marek1967

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
proszę o pomoc
« dnia: Listopad 30, 2014, 19:38:38 pm »
Witam

miałem Rogero 4.55 i Multimana ,lecz nowa gra call duty-advanced..."zawołała" 4.65 i oczywiście zacząłem kombinować i efekt jest taki ( wszystko bez netu) oprogramowanie w systemie pokazuje mi że mam 4.66 ; multimam wycięty i koniec po  graniu!
Co zrobić jak cofnąć lub iść do przodu.
Dzięki za pomoc i sorry za precyzje w nazewnictwie - brak wiedzy!

 



PS3-Hack.com.pl

proszę o pomoc
« dnia: Listopad 30, 2014, 19:38:38 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 30, 2014, 19:50:20 pm »
Jeżeli zainstalowało Ci się oficjalne oprogramowanie to w tym momencie jedynie flasher Cię ratuje (trzeba zrobić downgrade).

Offline marek1967

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 30, 2014, 20:16:48 pm »
pobrałem z tąd :http://store.brewology.com/multiman.php

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 30, 2014, 21:05:08 pm »
ale co pobrales z tej storny ?

PS3-Hack.com.pl

Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 30, 2014, 21:05:08 pm »

Offline marek1967

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 30, 2014, 21:13:06 pm »
firmware 4.66 i po  instalacji przestał działac multiman ...nic nie mogę w wgrać. Spróbowałem  i usunąłem multimana i już teraz  całkiem klapa...

Edytowany double post: Listopad 30, 2014, 22:37:52 pm
firmware 4.66 i po  instalacji przestał działac multiman ...nic nie mogę w wgrać. Spróbowałem  i usunąłem multimana i już teraz  całkiem klapa...
[/quote

BRAK WIEDZY BIJE PO OCZACH JEDNAK CHYBA TO WGRAŁEM....


4.66 Spoofer for 4.46-4.55 CEX   v1.11   11/22/14   1608   Download
4.66 Spoofer for 4.60-4.65 CEX   v1.11   11/22/14   1314   Download




Edytowany double post: Listopad 30, 2014, 22:36:51 pm

OPROGRAMOWANIE SYTEMU "WYŚWIETLA MI : 4.66

firmware 4.66 i po  instalacji przestał działac multiman ...nic nie mogę w wgrać. Spróbowałem  i usunąłem multimana i już teraz  całkiem klapa...
[/quote

BRAK WIEDZY BIJE PO OCZACH JEDNAK CHYBA TO WGRAŁEM....


4.66 Spoofer for 4.46-4.55 CEX   v1.11   11/22/14   1608   Download
4.66 Spoofer for 4.60-4.65 CEX   v1.11   11/22/14   1314   Download
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2014, 22:37:52 pm wysłana przez spy »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 30, 2014, 21:43:13 pm »
Ktora wersje wybrales CEX czy DEX ?
Jesli DEX to przejdz do recovery menu i wybierz ktoras obcje od 2 do 4 (filmik znajdziesz na youtube jak wejsc w recowery menu)
Jesli wybrales CEX to ponownie wybierz ten plik i powinno wrocic do normy


Edit
Nie pisz post pod postem i nie uzywaj caps lock
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2014, 22:02:43 pm wysłana przez maniek6666 »

Offline marek1967

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 30, 2014, 22:01:29 pm »
Pojawia  się komunikat o podpięciu kabla usb do kontrolera ( to robię) ale niestety dalej nic ( nie włącza się menu...)

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 30, 2014, 22:03:54 pm »
Marek odezwij sie na czacie

Offline grobelny

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2012
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 27, 2014, 21:24:56 pm »
Czy jest jakieś rozwiązanie? Mam tak samo jak poprzednik. Podczas dostępu do Recovery Menu mam podłączyony pad przez USB, klikam przycisk i nic.
Proszę o pomoc

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 27, 2014, 22:33:58 pm »
a posiadasz pad-a oryginalny/zamiennik do ps3 (z przyciskiem PS) bo kolega miał zamiennik na kablu bez przycisku "PS"

Offline grobelny

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2012
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 28, 2014, 19:10:49 pm »
mam orginalny pad

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 28, 2014, 20:00:50 pm »
czyli podpinasz pada na kablu i wciskasz PS na padzie i zero reakcji tak? pad siełaczy z ps3 czy mrugaja swiatełka na padzie ?

Offline grobelny

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2012
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 31, 2014, 14:54:51 pm »
po podłączeniu obojętnie do którego portu diody na padzie mrugają (wszystkie cztery)

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 31, 2014, 15:04:49 pm »
I jak wciskasz środkowy przycisk na padzie "PS" to nadal mrugaja swiatelka jesli tak to na tylnej czesci pada jest przycisk reset wcisnij go igłą lub czym podobnym i daj znac czy bedzie ok
(jak cos to napisz na chacie)

Tu masz foto
http://pl.playstation.com/media/Eg3gMTlf/reset-dual-shock.jpg
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2014, 15:06:49 pm wysłana przez maniek6666 »

PS3-Hack.com.pl

Odp: proszę o pomoc
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 31, 2014, 15:04:49 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.