Tylko że ta gra jest wyłącznie w wersji cyfrowej czyli instaluję z pkg i mam plik rap i to wszystko . Dziwną sprawą jest to że jak na grze (w xmb) nacisnąłem trójkąt i wybrałem rozpocznij to gra się normalnie włączyła ale już jak ją wyłączyłem to drugi raz nie chciała . Jak dla mnie bardzo podejrzana sprawa z tym jest.
Nie wiem jak to powiedzieć ale problem się rozwiązał ogólnie nie wiem dlaczego tak jest ale podam rozwiązanie dla potomnych , włączam konsolę klikam okami hd i nie działa więc wchodzę w multiman i ładuję byle jaką grę w moim przypadku just cause 2 , wychodzi mi do xmb no i teraz wchodzę w folder gdzie mam okami hd i normalnie poprzez kliknięcie X na padzie odpalam grę no i działa

korzystając z możliwości chciałbym zapytać jeszcze dlaczego jak mam aktywowane gry z psn to za jakiś czas np tydzień dwa one już nie działają i trzeba znowu je aktywować ? Dodam że przez ten czas tylko jest grane w to co jest na dysku i nic nie jest modyfikowane . Wracając do okami to może znajdzie się ktoś kto będzie mi to wytłumaczyć dlaczego jest tak a nie inaczej bo moim zdaniem bardzo dziwne to jest