Sierpień 16, 2017, 17:13:57 pm

Autor Wątek: Nie działa reactpsn.  (Przeczytany 1820 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline djmatios12

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Mar 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Nie działa reactpsn.
« dnia: Luty 15, 2015, 19:36:00 pm »
Witam
Wgrałem grę po czym zainstalowałem reactpsn, zrobiłem użytkownika aa tak jak w poradniku i gdy uruchamiam reactpsn przytrzymując L1 nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.



PS3-Hack.com.pl

Nie działa reactpsn.
« dnia: Luty 15, 2015, 19:36:00 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 15, 2015, 19:51:54 pm »
Pewnie pliku .rap nie wrzuciłeś.

Offline djmatios12

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Mar 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2015, 19:52:35 pm »
wrzuciłem do folderu exdata.

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1471
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 15, 2015, 19:59:16 pm »
reactPSN 3.17

PS3-Hack.com.pl

Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 15, 2015, 19:59:16 pm »

Offline djmatios12

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Mar 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 15, 2015, 20:02:24 pm »
Mam CFW 4.66 habbib i Reactpsn 3.20.

Offline djmatios12

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Mar 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 15, 2015, 20:22:21 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 15, 2015, 21:11:00 pm »
Użytkownik o nazwie aa, plik .rap w katalogu exdata na pendrivie i odpalasz aplikację bez trzymania żadnych guzików. Jeżeli się nie udało to napisz jaką ma teraz nazwę reactpsn w menu konsoli oraz na jaką nazwę zmienił się ewentualnie profil aa.

Offline djmatios12

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Mar 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 15, 2015, 22:14:32 pm »
Jak uruchamiam reactpsn to konsola się zawiesza, jest czarny ekran.  :-\

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Extra Vip
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 647
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 54
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 15, 2015, 22:57:07 pm »
Mialem to samo ostatnio i wrocilem do starszej wersji bodajze 3.15 i poszlo bez problemu podpisywanie , oczywiscie przy wlaczaniu reactpsn trzymalem L1 .

Offline djmatios12

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Mar 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 16, 2015, 08:00:45 am »
Udało się na starszej wersji  ;), dzięki wszystkim za pomoc. Temat do kosza.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Nie działa reactpsn.
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 16, 2015, 08:00:45 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.