Październik 17, 2017, 01:50:45 am

Autor Wątek: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03  (Przeczytany 7617 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Extra Vip
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 647
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 54
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
[DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« dnia: Marzec 07, 2015, 02:11:43 am »
Dyskusja w temacie



PS3-Hack.com.pl

[DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« dnia: Marzec 07, 2015, 02:11:43 am »

Offline Grzechu1122

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2014
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 07, 2015, 11:01:22 am »
Czy ktos to juz testowal ? Można na spokojnie online grać ?

Offline damian13030

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2013
  • Wiadomości: 12
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 07, 2015, 12:55:13 pm »
no właśnie mam taki problem że jak wgrałem to cfw to włącza się konsola i prawie od razu się zatnie i koniec, nic nie idzie zrobić

Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 07, 2015, 14:27:18 pm »
zainstalowane i dziala lecz nie moge sie wpisac do psn, udalo sie komus? dodam ze mam najnowszy psn patch 4.70

PS3-Hack.com.pl

Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 07, 2015, 14:27:18 pm »

Offline jjacol

  • Administrator
  • Vip
  • ******
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 385
  • Miejsce pobytu: Szczecin
  • Reputacja: 17
  • Płeć: Mężczyzna
  • Downgrade do 3.55
    • Downgrade do 3.55
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 07, 2015, 15:58:14 pm »
testowalem i nie zauwazylem zadnych bledow......psn dziala, jedyne co to gry z ps2 trzeba na kablu grac bo pada rozlacza

DOWNGRADE PS3 DO FW 3.55
(kliknij w podpis i sprawdź ofertę)

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 07, 2015, 16:46:44 pm »
Ja również zainstalowałem na jakimś facie, wszystko działa bez problemów.

Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 07, 2015, 18:44:05 pm »
ale macie tez najnowszy psn patch 4.70? czy bez niego tez mozna grac bezpiecznie? bo nie pamietam juz :)

Offline damian13030

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2013
  • Wiadomości: 12
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 07, 2015, 19:27:46 pm »
mi też już działa bo zainstalowałem jeszcze raz ale z RM ;)

Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 07, 2015, 20:13:03 pm »
ja odrazu instalowalem przez RM i nie moge sie wpisac, jakis blad przy logowaniu ale nr nie ma na liscie kodow dostepnych na forum

Offline damian13030

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2013
  • Wiadomości: 12
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 07, 2015, 20:17:23 pm »
to znaczy soft mi działa a wpisać też się nie mogę

Offline Rowigus

  • HelpChat/Sb
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Mar 2011
  • Wiadomości: 22
  • Miejsce pobytu: Srakendorf
  • Reputacja: 3
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 07, 2015, 20:49:21 pm »
Ktos pisal na chacie ze trzeba bylo zadzwonic do Sony jak komus blad wywala i oni podają odpowiedni DNS który trzeba zmienić w ustawieniach to chyba bylo (nie jestem pewien) 8.8.4.4
Pozdrawiam ;)
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2015, 20:55:26 pm wysłana przez Rowigus »

Offline sebaj2

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2014
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 07, 2015, 23:17:07 pm »
również nie mam dostępu do psn ale z kolei ,z przeglądarką mogę pracować bez problemu ale na teście połączenia gdy dochodzi do momentu testowania połączenia internetowego nie mija pol sekundy i odrazu jest niepowodzenie "przekroczono limit oczekiwania" nie rozumiem tego.

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 08, 2015, 00:16:57 am »
Ktos pisal na chacie ze trzeba bylo zadzwonic do Sony jak komus blad wywala i oni podają odpowiedni DNS który trzeba zmienić w ustawieniach to chyba bylo (nie jestem pewien) 8.8.4.4
Pozdrawiam ;)
DNS 8.8.8.8 i 8.8.4.4 należy do googla :)
Polecam zapamiętać te numerki i wpisywać je gdzie tylko jest potrzeba.

Offline ..::BaNdZiOr::..

  • Stwórca Forum :)
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 1517
  • Miejsce pobytu: San Escobar
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
  • WE ARE ANONYMOUS WWW.PS4-HACK.CBA.PL
    • ..::PS4-HACK::..
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 08, 2015, 13:17:15 pm »
Czy ktoś to porządnie przetestował ? ponieważ na PPC+ pokazuje że jest to nieznane oprogramowanie więc jak dla mnie jak na razie strach wgrywać!

Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 08, 2015, 16:53:01 pm »
mam tak samo jak ty sebaj2, a moze przyczyna jest wersja z cobra 7.03? bo widze ze niektorym dziala. Mam propozycje niech kazdy pisze czy mu dziala czy tez nie i niech pisze jaka wersje softa ma ok ja mam cobre 7.03 i mi nie dziala

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #15 dnia: Marzec 08, 2015, 18:04:49 pm »
Ja wrzuciłem obie wersje na konsolę, działały bez zarzutów ale online nie sprawdzałem.

Offline Xmen78

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 19
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #16 dnia: Marzec 08, 2015, 18:49:12 pm »
Wgrałem z cobrą 7.03, na razie wszystko działa również wpisywanie się do psn przebiega bez problemów.
Ps. jakiego managera proponujecie do nowych cfw ? bo obecnie używam ostatniego multimana.

Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 08, 2015, 20:14:29 pm »
dobra juz wiem co bylo nie tak w webmanie mialem zaznaczone "Disable lv1&lv2 peek&poke syscalls (6,7,9,10,36) and delete history files at system start up" teraz odznaczylem i jest ok (takze sprawdzic jak komus nie dziala) instalujemy najnowszy psnpatch 4.70.02 gdy go zainstalujemy to w niego wchodzimy i wciskamy SELECT wtedy zaznaczamy wszystkie pluginy i wciskamy START i instalujemy wszystkie, jak wlaczy sie XMB to pierw wybieramy gre i wtedy kombinacja L3+R3+R2 pojawi sie napis PSN UNLOCKED i laczymy sie z PSN. Milego grania :)

Offline standardowyy

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 77
  • Miejsce pobytu: D-ca
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 09, 2015, 17:52:34 pm »
panowie ja się dzisiaj zabrałem za instalację tego softu, instalacja przebiegłą ok ale podczas ponownego uruchamiania konsoli zawiesiła sie na tym napisie EPILEPSJA FOTOGENNA... bla..bla..bla. Po wielokrotnych próbach restartu cały czas to samo. Co mogło się stać ??

Offline razor52356

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2014
  • Wiadomości: 46
  • Miejsce pobytu: NML
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 10, 2015, 10:20:03 am »
Wgraj przez Recovery

Offline Dav91

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 350
  • Miejsce pobytu: Białystok
  • Reputacja: 14
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #20 dnia: Marzec 10, 2015, 14:20:27 pm »
DARKNET CEX 4.70 COBRA 7.03, nie działa mi żadna gra (za to do PSN loguje się normalnie). Multiman zaktualizowany, Psnpatch zaktualizowany i wgrane zostały pluginy, Webman zaktualizowany i działa (mogę wejść w ustawienia i np sterować wentylatorem więc wszystko działa). Po zamontownaiu gry mam black screena i wywala mnie do XMB (nie ważne czy grę montuje przez webmana czy multimana efekt jest ten sam).
Ps2 SCPH 50004 FMCB 1.94 64mb
Ps2 SCPH 70004 FMCB 1.94 64mb
Ps3 CECHK04 500GB + 80GB Rogero 4.46 Cobra 7.00
Ps4 CUH1116A 500Gb OFW


Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 10, 2015, 15:38:39 pm »
usun ostatnia aktualizacje gry i pobierz nowa, tez mialem ten problem po przejsciu z Rogero 4.46 na ten CFW ponieważ Multiman mi poprzerabiał eboot-y które wymagały wyzszego softa
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2015, 22:15:29 pm wysłana przez Farfi »

Offline Szymek251

  • HelpChat/Sb
  • Początkujący
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 10, 2015, 15:42:46 pm »
Ja ci polecam zrobić tak mi ruszyło a miałem takie same problemy ale na 4.66

a więc tak ... Wgrywasz CFW darknet 4.70 7.03 i instalujesz PSNPATCH 4.70 oczywiście pluginy też i na końcu instalujesz WBMAN MOD 1.29  i powinno ci wszystko dzialać

Offline Dav91

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 350
  • Miejsce pobytu: Białystok
  • Reputacja: 14
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #23 dnia: Marzec 10, 2015, 16:21:54 pm »
Farfi dzięki pomogło :)
Ps2 SCPH 50004 FMCB 1.94 64mb
Ps2 SCPH 70004 FMCB 1.94 64mb
Ps3 CECHK04 500GB + 80GB Rogero 4.46 Cobra 7.00
Ps4 CUH1116A 500Gb OFW


Offline Maniekgie97

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 10, 2015, 17:24:48 pm »
Czyli śmiało można grać online (z webmanem i psnpatch)??
Okk, tylko potrzebuję poradnika jak to wgrać, jest tutaj na forum taki poradnik?? Bo nie widzę...

Offline Szymek251

  • HelpChat/Sb
  • Początkujący
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 10, 2015, 22:03:11 pm »
Pewnie że sie da ;)
Otóż rób tak ...

Instalacja softu to jest pikuś
Później instalujesz PSNPATCH 4.70.02 i go instalujesz później go uruchamiasz i otwierasz cobra tolboox bodajże start naciskasz insalujesz pluginy zaznaczasz krzyżykiem na padzie góra dół w lewo zatwierdzasz  przyciskiem START

Do tego instalujesz Webman mod 1.29 tutaj masz link https://mega.co.nz/#!DpVgmKhY!WTaTAPlzeXmmGVQA5kqZ-4f0Y7gUy9vW-7VBxSi_rsE

i masz gotowe :d

Teraz jak grać online ...  wybierasz w webman grę
Klikasz kombinacje klawiszy L3+R3+R2 i konsola ci piknie 1 raz w prawym górnym rogu wyskoczy info ..

podłączasz neta do konsoli i logujesz się do psn

Offline Maniekgie97

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 11, 2015, 10:09:30 am »
Ok, dzięki za pomoc :)

Offline daven

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 14, 2015, 15:31:19 pm »
wszystko zrobiłem jak opisał szymek odpalam ghosta i czarny ekran konsola wisi jakieś porady ?

Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 14, 2015, 16:57:42 pm »
odpowiedz jest w tym temacie troche wyzej, wystarczy przeczytac ze trzeba usunac ostatnia aktualizacje gry i pobrac jeszcze raz

Offline Maniekgie97

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 15, 2015, 03:19:51 am »
Przydałby się multiman pod 4.70, bo irisem ciężko się robi, a multiman zawsze był ładnie opisany :)

PS3-Hack.com.pl

Odp: [DYSKUSJA] DARKNET 4.70 COBRA 7.02/7.03
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 15, 2015, 03:19:51 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.