Czerwiec 25, 2017, 10:36:18 am

Autor Wątek: Aktualizacja  (Przeczytany 2937 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dawid_KBK

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Aktualizacja
« dnia: Marzec 14, 2015, 13:40:08 pm »
SIema .
Chce odpalić np Far Cry 4 to mi wyskakuje komunikat " The game requires 4.65 firmware version. Do you want to change it to your current 4.55 version ? " No to na mój angielski wynika że muszę zaktualizować  . Czy jest to proste ? Nie siedze w tym za bardzo i nie wiem czy temu podołam , u mnie nikt sie tym też nie zajmuje . No i kumpel mówił że jak zaktualizuje do 4.65 to te starsze gry nie będą mi działać to prawda ? Bardzo liczę na waszą pomoc :x



PS3-Hack.com.pl

Aktualizacja
« dnia: Marzec 14, 2015, 13:40:08 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1434
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 94
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2015, 14:08:54 pm »
Podczas uruchamiania gry przez multiman pyta sie czy przystosowac gre pod twoj soft (czyli spatchowac eboot) by mogla sie uruchomic na twoim cfw

Offline dawid_KBK

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 14, 2015, 14:18:01 pm »
Jeszcze jak włącze konsole to takie coś mi sie pojawia w prawym górnym okienku " psn patch plugin 4.65.10" No Far Cry instaluje pliki ale np Assasin jak potwierdze to co mi wyskakuje . To mi sie włącza czarny ekran i nie mg nic zrobić muszę odłączyć z zasilania konsole.

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Extra Vip
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 647
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 54
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2015, 14:43:59 pm »
Czesc , napisz moze tak od poczatku jaki soft posiadasz na konsoli itp

PS3-Hack.com.pl

Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2015, 14:43:59 pm »

Offline dawid_KBK

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 14, 2015, 15:48:47 pm »
Soft konsoli to 4.65 . A mam jeszcze jedno pytanie . Jest nowszy soft ? Bo niby mogę grać przez neta ale jak tylko podłączam wifi i chce wejść w playstation network no to mi wyskakuje że musze zaktualizować oprogramowanie

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Extra Vip
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 647
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 54
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 14, 2015, 15:56:24 pm »
najlepiej zainstaluj cos z nowych cfw np Darknet 4.70 cobra 7.02 lub 7.03 sa na forum

Offline dawid_KBK

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 14, 2015, 16:00:00 pm »
A czy ja to ogarnę ? Tak ja wyżej pisałem nigdy tego nie robiłem :/

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Extra Vip
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 647
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 54
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 14, 2015, 18:51:33 pm »
a co tu do ogarnywania , normalna instalacja softu , zrzucic stad  potem wrzucic na pendrive do odpowiednich folderow  i zainstalowac , wszystko jest opisane na forum .
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2015, 18:53:27 pm wysłana przez spy »

Offline dawid_KBK

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 15, 2015, 17:55:03 pm »
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=16641.msg121741#msg121741 czy to mogę spokojnie wgrać ? Niektórzy piszą że nie mogą sie zalogować do psn

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1434
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 94
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 15, 2015, 18:57:08 pm »
tak mozesz ten soft z linku albo rebug 4,65 ktory znajduje sie w Poradniki lub nie officjalny CFW SPY cobra 4,70 (musisz poprosic o niego SPY ;) to polski CFW)

Offline dawid_KBK

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 15, 2015, 19:02:42 pm »
Pobrałem to co w linku jest to w formacie pup. mam to zgrać prosto na dysk i zaktualizować ps3 ?

Offline Szymek251

  • HelpChat/Sb
  • Początkujący
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 2
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 15, 2015, 19:49:10 pm »
Wrzucasz na pendrive FAT32
i takie foldery

PS3>UPDATE> i soft o nazwie PS3UPDAT.PUP

Offline dawid_KBK

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 15, 2015, 20:05:09 pm »
NO dzięki . a na tej cobrze moge normalnie grać przez neta ?

Offline Szymek251

  • HelpChat/Sb
  • Początkujący
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 2
Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 15, 2015, 22:36:02 pm »
Tak ale zainstaluj jeszcze PSNPATCH do ukrywania się w jakimś stopniu  ;)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Aktualizacja
« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 15, 2015, 22:36:02 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.