Sierpień 18, 2017, 03:13:24 am

Autor Wątek: Kilka pytań  (Przeczytany 1821 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline oczus

  • PS3 60GB,PS4 500GB
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Miejsce pobytu: Home
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Kilka pytań
« dnia: Marzec 16, 2015, 18:55:08 pm »
Witam wszystkich.

Kilka pytanek :)

Mam CFW 4.70 HABIB,muliMAN najnowszy.

Pobrałem dwie sobie gierki i jedna działa a druga przy uruchomieniu wychodzi do XMB.Jakie mogą być przyczyny że jedna gra odpala a druga nie.Jak temu zaradzić? Coś mi brakuje albo coś muszę przerobić?

Z góry wielkie dzięki za zrozumienie ;)

Pozdro



PS3-Hack.com.pl

Kilka pytań
« dnia: Marzec 16, 2015, 18:55:08 pm »

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 16, 2015, 19:08:06 pm »
prawdopodobnie ta gra która Ci nie działa ma w sobie eboot poddany patchowi. z poziomu multiman daj na grę trójkąt aktualizacja następnie z install package zainstaluj update i gra powinna zacząć działać

Offline oczus

  • PS3 60GB,PS4 500GB
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Miejsce pobytu: Home
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 16, 2015, 21:34:04 pm »
z poziomu multiman daj na grę trójkąt aktualizacja następnie z install package zainstaluj update i gra powinna zacząć działać
z poziomu mutimana nie potrafi znaleźć aktualizacji.;/

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 16, 2015, 21:42:44 pm »
czyli ta gra ma coś z eboot. dorwij gdzieś oryginalny plik eboot. jak napiszesz do jakiej gry potrzebujesz to może uda się go Ci podesłać

PS3-Hack.com.pl

Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 16, 2015, 21:42:44 pm »

Offline oczus

  • PS3 60GB,PS4 500GB
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Miejsce pobytu: Home
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 16, 2015, 22:20:54 pm »
jak napiszesz do jakiej gry potrzebujesz to może uda się go Ci podesłać
był bym wdzięczny :) BCES01893-[Gran Turismo6]

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 16, 2015, 22:31:11 pm »

Offline oczus

  • PS3 60GB,PS4 500GB
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Miejsce pobytu: Home
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 16, 2015, 23:23:46 pm »
mam podmienić pliki tak?

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 17, 2015, 02:43:45 am »
dokładnie tak

Offline oczus

  • PS3 60GB,PS4 500GB
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Miejsce pobytu: Home
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 17, 2015, 15:42:06 pm »
podmieniłem i dalej lipa ;/ nie wiem co już mam zrobić eh

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 17, 2015, 16:01:53 pm »
a tego habiba masz z cobrą czy nie? bo jeśli bez to płytę w napędzie musisz mieć

Offline oczus

  • PS3 60GB,PS4 500GB
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Miejsce pobytu: Home
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 17, 2015, 17:33:29 pm »
pisało że jest z Cobra 7.10 ;) A co do napędu to i tak mam uszkodzony :P

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1471
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 17, 2015, 18:41:05 pm »
jesli masz z cobra soft to bez płyty  ;)
przed podmiana plików usunałes gra z zakładki "Gra" i "narzedzia danych gier" ?
i dopiero po usunieci i podmianie uruchomiłes gre ?

Offline dr0gi

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 256
  • Reputacja: 0
  • Pomagam na PW i GG
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 31, 2015, 10:28:31 am »
Oczus pobierz do tej gry patcha i fixa može gra ruszy

PS3-Hack.com.pl

Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 31, 2015, 10:28:31 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.