Październik 27, 2020, 04:08:59 am

Autor Wątek: Pro evolution soccer 2015  (Przeczytany 14118 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline danielx1

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Pro evolution soccer 2015
« dnia: Listopad 13, 2014, 08:31:18 am »
Cześć.
Mam problem z graniem online w Pes 2015. Gra offline działa bez problemu. Problem zaczyna się gdy próbuję zagrać online. Wywala błąd 8001002f (brak płyty w napędzie). Mam Habiba 4.65 i korzystam z psnpatch 4.65. Prawdopodobnie podczas ukrywania cfw  wyłącza się emulacja. Macie jakieś pomysły?
Z góry dziękuję za pomoc.



PS3-Hack.com.pl

Pro evolution soccer 2015
« dnia: Listopad 13, 2014, 08:31:18 am »

Offline mpq1671

  • NewsTeam
  • Nowicjusz
  • *****
  • Dołączył: Cze 2014
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 4
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 13, 2014, 11:21:40 am »
Zupdatuj webmana i spróbuj jeszcze raz: http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=257

Offline danielx1

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 13, 2014, 19:41:05 pm »
Zupdatuj webmana i spróbuj jeszcze raz: http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=257

Spróbowałem i nadal to samo...
Wywala mnie jak już się połączę z przeciwnikiem i jesteśmy po ustawieniach składów.

Offline ziko_tczew

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Cze 2014
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 14, 2014, 09:13:29 am »
tez mam ten błąd 8001002F. Daniel a ktora wersje PES 2015 masz DUPLEXA BLUS czy ANTiDOTE BLES ??

PS3-Hack.com.pl

Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 14, 2014, 09:13:29 am »

Offline pearljammer

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2014
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 15, 2014, 15:49:46 pm »
Cześć, widzę, że sporo ludzi ma z tym problem, i ja owszem, posiadam wersję blus. Pytanie czy każda wersja wywala ten błąd, czy tylko blus.

Offline kuba_ps2

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2014
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 28, 2014, 18:53:23 pm »
BLES tez wywala, ale dopiero w momencie jak wlacze ofw mode (psnpatch) + unload webman, przed tym zabiegiem normalnie mozna grac w pesa przez siec tylko nie jest bezpiecznie ;)

Offline klodziol

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 07, 2014, 14:00:00 pm »
Mam to samo na BLUSie.

Offline tomcho

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2012
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 13, 2014, 22:29:22 pm »
Też mam Duplexa BLUS. Gram na SenEnablerze i też wywala błąd 8001002F po ustaleniu składów. Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać? W żadnej z poprzednich części nie miałem takich problemów  :-\

Offline hawthor

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 26, 2014, 12:51:00 pm »
Mam czarny ekran po aktualizacji do 1.02. Ktoś wie o co chodzi?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 26, 2014, 13:22:45 pm »
odpal przez multiman (kwadra start)gre  sptc**je tobie eboot i powinno pojsc

Offline hawthor

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 26, 2014, 20:49:15 pm »
Niestety nie pomaga. Po zaktualizowaniu gra staje na czarnym ekranie. Pomaga tylko twardy reset.

Offline hawthor

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 07, 2015, 23:17:09 pm »
Z czarnym ekranem się uporałem pomógł nowy webMAN. Czy komuś udało się rozwiązać problem z online? Jest jakieś rozwiązanie na ten błąd?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 08, 2015, 09:29:23 am »
Jaki bład?

Offline hawthor

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 08, 2015, 11:56:16 am »
 8001002f Ten o którym mowa w pierwszym poście.

Offline DiKei

  • Eph of IT
  • Weteran
  • Początkujący
  • ***
  • Dołączył: Cze 2012
  • Wiadomości: 83
  • Miejsce pobytu: Kielce
  • Reputacja: 4
  • Płeć: Mężczyzna
  • Eph of IT
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 08, 2015, 17:38:27 pm »
Może być to spowodowane uszkodzeniem dysku zewnętrznego, w każdym bądź razie błąd dotyczy błędu podczas uzyskiwania dostępu do danych gry z dysku zewnętrznego. Przenieś grę na dysk wewnętrzny :)

Offline hawthor

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 08, 2015, 21:44:00 pm »
Może być to spowodowane uszkodzeniem dysku zewnętrznego, w każdym bądź razie błąd dotyczy błędu podczas uzyskiwania dostępu do danych gry z dysku zewnętrznego. Przenieś grę na dysk wewnętrzny :)
Właśnie o to chodzi że jest na wewnętrznym.

Offline tomcho

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2012
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 11, 2015, 17:00:35 pm »
To bez znaczenia czy gra jest na dysku zewnętrznym czy na wewnętrznym. Testowałem różne sposoby, szukałem rozwiązań po zagranicznych forach, ale odpowiedzi nie znalazłem. Gra jest możliwa gdy nie używamy PSNPatcha albo SEN Enablera, ale jak wiadomo szkoda IDPSu...

Offline tomcho

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2012
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 22, 2015, 01:16:32 am »
Znalazł ktoś rozwiązanie na error 8001002f? Na Habib 4.70 + Cobra i PSNPatch nadal to samo...  :(

Offline supercysio

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 28
  • Reputacja: 0
Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 22, 2015, 09:01:27 am »
Wczoraj grałem w pes2015,soft cfw habib 4.70 1.01 + sen enabler i jedyne co podmieniam to idps i smiga oczywiscie data pack zainstalowane.Moze zobacz bez zmiany w sen na ofw  czy na cfw sie polączysz?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Pro evolution soccer 2015
« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 22, 2015, 09:01:27 am »

 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.