Lipiec 25, 2017, 12:41:10 pm

Autor Wątek: Nowy firmware a konsola?  (Przeczytany 2851 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zbyszek1984

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2015
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Nowy firmware a konsola?
« dnia: Kwiecień 02, 2015, 16:12:33 pm »
Słuchajcie mam pyanie:Otóż mam kupionego ps3 z rogero cfw4.50 chciałem z aktualizowac na 4.70 czy jesli bym ta aktualizacje        zrobil to przypadkiem nie utrace gier na konsoli i czy przerobki nie strace?



PS3-Hack.com.pl

Nowy firmware a konsola?
« dnia: Kwiecień 02, 2015, 16:12:33 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 02, 2015, 16:57:31 pm »
Nie utracisz.

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1451
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 02, 2015, 17:20:30 pm »
Jesli moge dodac w zaleznosci jak zaktualizujesz jesli przez internet lub z plyty to stracisz przerobke jesli sam zaktualizujesz czyli na pena wrzucisz nowszy cfw to wtedy bez problemow bedzie cfw (oczywiscie instalujac cfw wyciagamy plyte z napedu i prawy port usb podpinamy i najlepiej instalowac z recovery menu )

Offline mgs

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 143
  • Reputacja: 5
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 02, 2015, 18:44:28 pm »
Nie utracisz.
1 kwietnia byl wczoraj :].
Nie wolno instalowac oficjalnego oprogramowanie Sony. Wiaze sie to z utrata "przerobki" konsoli. Zaktualizowac konsole mozna tylko przez wgranie odpowiedniego cfw.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2015, 18:46:06 pm wysłana przez mgs »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 02, 2015, 18:44:28 pm »

Offline Zbyszek1984

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2015
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 03, 2015, 15:59:04 pm »
Wielkie dzieki za porade sciagnalem sobie firware 4.66 i jutro bede probowac instalowac.Dzieki jeszcze  raz ;D

Offline pszczolka-1981

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 03, 2015, 20:34:08 pm »
a nie lepiej ci zainstalować cfw 4.70 a nie 4.66 ?

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 04, 2015, 16:07:38 pm »
Nie utracisz.
1 kwietnia byl wczoraj :].
Nie wolno instalowac oficjalnego oprogramowanie Sony. Wiaze sie to z utrata "przerobki" konsoli. Zaktualizowac konsole mozna tylko przez wgranie odpowiedniego cfw.
Wychodzę z założenia, iż nikt nie jest taką sierotą żeby świadomie zainstalować OFW mając na konsoli CFW :)
Jeżeli aktualizuje do CFW to nie utraci niczego no chyba, że coś jednak pójdzie nie tak.

Offline mgs

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 143
  • Reputacja: 5
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 04, 2015, 18:30:46 pm »
Obstawiam, ze jednak chcial zainstalowac ofw, a Ty mu bez zastanowienia napisales, ze wszystko bedzie ok :].

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 04, 2015, 19:19:08 pm »
Jak już wcześniej napisałem, jakieś MINIMUM Z MINIMUM pojęcia nt. CFW trzeba mieć jeżeli chce się go używać a to jest właśnie najważniejsza rzecz.

Offline Zbyszek1984

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2015
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 05, 2015, 22:00:20 pm »
Słuchajcie ja jestem świeżak z ta konsola,ale  juz wiem mniej wiecej co i jak a macie moze jakis link do pobrania firmwar'u ?

Offline mgs

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 143
  • Reputacja: 5
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 05, 2015, 22:31:35 pm »
Darknet 4.70 z cobra jest spoko:

https://www.mediafire.com/folder/m0g66crgw8ej6/DARKNET_4.70_7.05

MD5: 03696D79C20BA655A7956D8DDFEC0E94

Uwazaj tylko co robisz. Odlacz internet i wyjmij plyte z napedu. Instaluj najlepiej z recovery menu.

Offline Zbyszek1984

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2015
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 05, 2015, 22:46:47 pm »
Dzieki juz pobieram

PS3-Hack.com.pl

Odp: Nowy firmware a konsola?
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 05, 2015, 22:46:47 pm »

Tags: firmware 
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.