Sierpień 18, 2017, 03:17:07 am

Autor Wątek: QA flag - problem ze zmianą  (Przeczytany 2102 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zenek

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
QA flag - problem ze zmianą
« dnia: Kwiecień 14, 2015, 10:03:18 am »
Witam.Mam softa rogero 3.55 i chciałbym ustawić QA flag na on.Wsadzam plik .pkg toggle qa na mój dysk zewnętrzny i podinam go do konsoli , a Install package files pokazuje ,że nie ma żadnego pliku .pkg.Pomocy.



PS3-Hack.com.pl

QA flag - problem ze zmianą
« dnia: Kwiecień 14, 2015, 10:03:18 am »

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: QA flag - problem ze zmianą
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 14, 2015, 11:29:57 am »
pewnie masz dysk zewnętrzny w ntfs wrzuć na pendrive w fat32 luzem i zobaczy

Offline zenek

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: QA flag - problem ze zmianą
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 14, 2015, 12:04:35 pm »
Fakt , zapomniałem powiedzieć , że jest w FAT32.

Chociaż w menu dysków pokazuje mi , że FAT32 to partycja windowsa 95/98.Czy to dobrze?

PS.: Kiedy z tego samego dysku wgrywam update , to po zkopiowaniu plików (w updatorze) pokazuje mi , że Dane są uszkodzone.Ale chyba dlatego , że nie mam ustawionego QA flag.


Nie piszemy posta pod postem. Używamy opcji modyfikuj.
Na razie bez kary ;-) następnym razem będzie ostrzeżenie ;-)
~jjacol
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2015, 16:00:19 pm wysłana przez zenek »

Offline mrowa110

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sie 2014
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 1
Odp: QA flag - problem ze zmianą
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 16, 2015, 15:42:39 pm »
napisz kolego jaki to dysk 2,5 czy 3,5 cala i jak jest podlaczony do konsoli .format na fat32 nie wiem jak z partycjami zawsze mialem jedna ,ale moze sprubuj tylko jedna partycje utworzyc

PS3-Hack.com.pl

Odp: QA flag - problem ze zmianą
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 16, 2015, 15:42:39 pm »

Offline zenek

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: QA flag - problem ze zmianą
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 16, 2015, 17:05:16 pm »
Dobra , problem rozwiązałem.Źle wgrywałem.Temat do zamknięcia.

PS3-Hack.com.pl

Odp: QA flag - problem ze zmianą
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 16, 2015, 17:05:16 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.