Październik 18, 2017, 09:17:45 am

Autor Wątek: Update z 4,66 do 4,70  (Przeczytany 2920 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adrik66

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Update z 4,66 do 4,70
« dnia: Maj 14, 2015, 11:50:15 am »
Hej dawno się nie interesowałem PS3 i wgrywaniem software ostatnio pamiętam jeszcze 3,55 , kupiłem konsolę PS3
CECHL 04 z dyskiem 250 gb chciałbym teraz wgrać mu 4,70 + multiman i odpalać kopie zapasowych gier
myślałem aby zaktualizować do tego
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=16641.0i czy wgrywać do to z pendrive czy wrzucić na dysk bezpośrednio

Proszę o pokierowaniu mnie
Pozdrawiam



PS3-Hack.com.pl

Update z 4,66 do 4,70
« dnia: Maj 14, 2015, 11:50:15 am »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1498
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 14, 2015, 12:04:29 pm »
Tu znajdziesz to trzeba cfw 4.70 wybierz jak uwazasz lub skorzystaj z porady z poradnika
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=16835.0

Offline Adrik66

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 14, 2015, 12:30:40 pm »
kolego wszystko się wydaje logiczne i takie jest tylko wczesniej miałem 3,55 i multiman i nie miałem WEBMan oraz prepNTFS
Jabym chciał grać tylko z dysku musze instalować WEBMAN i prepNTFS ??
Sorry nie siedziałem kupe czasu w temacie i pozapominałem co i jak
chciałbym pograć tylko z dysku w gierki :)

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1498
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 14, 2015, 12:45:59 pm »
Multiman (homebrew) pozwala odpalac kopie zapasowe gry tak samo webMAN (plugin) tylko roznica w ładowaniu gier przez multiman musisz wchodzic w ten program a przez webMAN-a ładujesz prosto z menu glownego czyli wygodna i prostsza opcja

edit:
prepNTFS współpracuje z webMAN a mianowicie pozwala odpalac gry iso z dysku ntfs
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2015, 12:50:18 pm wysłana przez maniek6666 »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 14, 2015, 12:45:59 pm »

Offline Adrik66

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 14, 2015, 13:42:26 pm »
dokładnie wcześniej wchodziło się przez multiman i tam akceptowało i przechodziło do gier
pamiętam że jeszcze przez total comander się na dysk wrzucało gierki :)
czyli jak zainstaluję  DARKNET CEX 4.70 COBRA 7.02/7.03 + multiman to w zupełności wystarczy nie przeszkadza mi przechodzenie w multiman :)
czyli jeżeli tak jak piszę to powinno wypalić
tylko napiszcie mi czy  DARKNET CEX 4.70 COBRA 7.02/7.03 jest ok

Dzięki za zainteresowanie
Pozdrawiam

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1498
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 14, 2015, 15:47:32 pm »
Tak Darknet moze byc

Offline Adrik66

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 15, 2015, 10:20:06 am »
Przy próbie aktualizacji z nośnika danych wywala że dane są uszkodzone i wychodzi do menu głównego ? co może być

Offline pszczolka-1981

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 15, 2015, 10:27:48 am »
To może użyj innego klucza usb. Sprawdz sumę kontrolną md5 pliku który posłuży ci do instalacji. No i pewnie musisz aktualizować przez recovery menu.

Offline Adrik66

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 15, 2015, 10:29:27 am »
SPY 4.70 CEX COBRA 7.1 a jakby spróbować tego ??
będzie dobry :)

Edytowany double post: Maj 15, 2015, 12:04:48 pm
przez recovery menu dane są uszkodzone co może być
próbowałem SPY oraz DARKNET
oprócz tego mam oryginalny firmware 4,66
poczytałem trochę  i wyszło mi ze trzeba zrobić downgrade do 3,55 by zainstalować CFW bo inaczej można uceglić PS
jeżeli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu 
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2015, 12:04:48 pm wysłana przez spy »

Offline jjacol

  • Administrator
  • Vip
  • ******
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 385
  • Miejsce pobytu: Szczecin
  • Reputacja: 17
  • Płeć: Mężczyzna
  • Downgrade do 3.55
    • Downgrade do 3.55
Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 15, 2015, 13:29:29 pm »
tak musisz zrobic downgrade do 3.55 i nie chodzi tu o programowy downgrade a musi byc sprzetowy czyli przy uzyciu programatora pamieci NOR.

DOWNGRADE PS3 DO FW 3.55
(kliknij w podpis i sprawdź ofertę)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Update z 4,66 do 4,70
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 15, 2015, 13:29:29 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.