Czerwiec 25, 2017, 10:37:05 am

Autor Wątek: Siema małe pytanie  (Przeczytany 1994 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przemytnik1905

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Maj 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Siema małe pytanie
« dnia: Maj 23, 2015, 00:13:14 am »
Siema posiadam ofw 3.55 i zainstalowany na nim multiman z rogero . wszystko dziala ładnie pięknie tylko teraz potrzebuje aktualizacji ofw czy moze byc aktualizacja 4.70 ta nowa jakiego rogero musiałbym wgrać ?
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2015, 00:43:24 am wysłana przez przemytnik1905 »



PS3-Hack.com.pl

Siema małe pytanie
« dnia: Maj 23, 2015, 00:13:14 am »

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Extra Vip
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 647
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 54
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 23, 2015, 00:44:37 am »
Czesc po pierwsze to raczej masz cfw a nie ofw bo ofw to oryginalny soft a na nim nie uruchomisz multimana , co do softu 4.70 to wejdz tutaj http://www.ps3-hack.com.pl/zablokowane i wybierz sobie jakis soft oczywiscie z cobra ( Rogero juz nie dziala na scenie ps3 wiec nie ma jego nowych cfw ).

Offline zenek

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 23, 2015, 09:29:11 am »
Jeżeli chcesz rogero to najwyższy cfw to 4.55 .A jeżeli chcesz pograć online , to polecam Spy Cobrę.

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1434
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 94
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 23, 2015, 10:14:53 am »
Cóż ja bym mógł dodać ..tylko poradnik ;)
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=16835.msg122579#new

PS3-Hack.com.pl

Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 23, 2015, 10:14:53 am »

Offline przemytnik1905

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Maj 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 23, 2015, 13:47:42 pm »
Czyli teraz aktualizuje ps3 do 4.70 ściagam CFW 4.70 Cobra 7.1 by SPY i potrzeba do tego jakiegos multimana ? i czy gry dalej sa w folderach Bles- i czy na tym bede mógł grać online np w gta 5 ?


Właśnie instaluje spy cobra tylko jest problem. wyskakuje dane uszkodzone co może być problemem?
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2015, 14:41:37 pm wysłana przez przemytnik1905 »

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 23, 2015, 15:16:07 pm »
Prawdopodobnie możesz mieć złe foldery na pendrive lub uszkodzony napęd lub bluetooth.

Obstawiam to 1 więc sprawdź czy pendrive masz w fat32 następnie czy masz foldery PS3 a w nim UPDATE a w nim plik cfw o nazwie PS3UPDAT.pup i oczywiście pendrive w prawe USB bliżej napędu

Co do wcześniejszego pytania to oczywiscie że możesz grać online tyle, że zainstalujesz webmana i użyjesz skrótu r2 trójkąt przed wpisaniem się do psn. Na tym CFW działają zarówno gry w formacie folderu BLES BLUS jak i gry w formacie iso i pobrane z psn w formacie pliku .pkg
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2015, 15:30:26 pm wysłana przez mateov »

Offline przemytnik1905

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Maj 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 23, 2015, 15:31:41 pm »
Prawdopodobnie możesz mieć złe foldery na pendrive lub uszkodzony napęd lub bluetooth.

Obstawiam to 1 więc sprawdź czy pendrive masz w fat32 następnie czy masz foldery PS3 a w nim UPDATE a w nim plik cfw o nazwie PS3UPDAT.pup i oczywiście pendrive w prawe USB bliżej napędu

Co do wcześniejszego pytania to oczywiscie że możesz grać online tyle, że zainstalujesz webmana i użyjesz skrótu r2 trójkąt przed wpisaniem się do psn. Na tym CFW działają zarówno gry w formacie folderu BLES BLUS jak i gry w formacie iso

Wszystko jest tak jak napisałeś  Aktualizacja dochodzi do 70% i nagle błąd czy bedzie coś z tego czy trzeba robić downgrade do 3 55 czy ruszy na 4.70 ??
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2015, 15:34:01 pm wysłana przez przemytnik1905 »

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 23, 2015, 15:33:59 pm »
A napęd masz sprawny? i czy działa Ci pad bezprzewodowo? jeśli śmiga to na twoim miejscu zszedł bym do 3.55 downgrader następnie qaflag na to Rogero 3.7A i dopiero cfw spy

Offline przemytnik1905

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Maj 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 23, 2015, 15:35:23 pm »
A napęd masz sprawny? i czy działa Ci pad bezprzewodowo? jeśli śmiga to na twoim meijscu zszedł bym do 3.55 downgrader następnie qaflag na to Rogero 3.7A i dopiero cfw spy

Tak wszystko działa. czyli niepotrzebnie sie pośpieszyłem z aktualizacja czyli znowu 160 zł w d*pe.

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 23, 2015, 15:37:32 pm »
nie nie ;) żadne 160 zł jeśli wejdziesz w info o systemie i masz 3.55 ogólnie cfw to wgrywasz rogero downgrader ogólnie jeśli jesteś na cfw nawet 4.70 to zejdziesz w dół bez kosztowo z ofw już niestety programatorem. Wejdz na główną stonę forum na shoutbox to łatwiej się dogadamy
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2015, 15:39:09 pm wysłana przez mateov »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Siema małe pytanie
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 23, 2015, 15:37:32 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.