Październik 19, 2017, 20:03:04 pm

Autor Wątek: Resign save z Batman Arkham Origins  (Przeczytany 4727 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline the_real_nevil

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Resign save z Batman Arkham Origins
« dnia: Czerwiec 06, 2015, 20:36:29 pm »
Witam. Mam pewien problem. Ostatnio PS3 wciągnęło save'a ze 100% ukończoną fabułą do Batman AO. Wkurzyłem się, i ściągnąłem save 100% z internetu. Problem w tym, że gdy prubuję zrobić "resign" save'a, to nie działa. Pomoże ktoś?



PS3-Hack.com.pl

Resign save z Batman Arkham Origins
« dnia: Czerwiec 06, 2015, 20:36:29 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1499
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 06, 2015, 20:39:27 pm »
takie rzeczy to w poradnikach znajdziesz jak to zrobic/wykonac przypisywanie save i trofea

http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=15716.0

Offline the_real_nevil

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 06, 2015, 21:23:54 pm »
Robiłem najpierw tą metodą, ale nie pomogło. Jak wybieram save,to pisze, że musze usunąc save i utworzyć nowy

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1499
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 06, 2015, 21:40:23 pm »
A masz zrobiony swoj save bo jest wymagany i nazwa uzytkowniaka?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 06, 2015, 21:40:23 pm »

Offline the_real_nevil

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 06, 2015, 22:01:56 pm »
Mam, robie wszystko jak w poradnikach.

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1499
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 06, 2015, 22:17:46 pm »
Czyli jak robisz zgodnie z poradnikiem to czyli z save jest cos nie tak

Offline the_real_nevil

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 06, 2015, 22:43:56 pm »
Z sześcioma?

Offline the_real_nevil

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2014
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 07, 2015, 14:40:15 pm »
Dobra, już działa. Temat do zamknięcia

PS3-Hack.com.pl

Odp: Resign save z Batman Arkham Origins
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 07, 2015, 14:40:15 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.