Sierpień 18, 2017, 03:14:16 am

Autor Wątek: Zmiana cfw 3.55 na wyższy  (Przeczytany 2587 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bar97

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« dnia: Czerwiec 09, 2015, 17:48:43 pm »
Czy jeśli zmienię obecnego cfw 3.55 kmeaw na jakiś wyższy  to czy spatchowane gry pod 3.55 ( eboot fixy , pkg fixy i te sprawy ) będą normalnie działały ?



PS3-Hack.com.pl

Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« dnia: Czerwiec 09, 2015, 17:48:43 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1471
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 09, 2015, 18:42:49 pm »
jesli zdecydujesz sie na zmiane na cfw SPY 4.70 Cobra 7.1 to tu masz poradnik co po kolei zrobic

http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=16835.msg122771#new

fixy nie beda działały bo beda zbedne ;) jak juz zmienisz cfw to pobierz update do gry (NIE aktualizacje systemu) przez multiman lub normalnie podczas uruchamiania gry (musi byc podłaczony internet ustaw spoofer jak w poradniku opisany aby uniknac aktualizacji do OFW)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2015, 18:46:02 pm wysłana przez maniek6666 »

Offline bar97

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 09, 2015, 19:41:22 pm »
Długa trochę ta instrukcja  , ale na pewno skorzystam bo już zbyt wiele gier mi umkneło przez  3.55 , z tymi update'ami gier z tego co zrozumiałem to jest tak , że jak np mam Uncharteda 3 z fixem 3.55 , odpalam go na  tym cfw z linku przez multimana  i przy starcie gry zwyczajnie potiwerdzam pobranie aktualizacji ? Czy wszystkie moje gry/ apki  na dysku wew  odpalą  się bez kombinowania  na nowym cfw ?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1471
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 09, 2015, 19:44:26 pm »
dokładnie tak jak juz załadujesz gre do xmb (jesli bedziesz miał webMAN czyli folder Moje Gry to zniego tez mozesz załadowac) to jak uruchomisz to wyskoczy update do gry (nie zapomnij o spooferze ;) )

edit:
do kazdaj gry sciagnij update
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2015, 19:49:09 pm wysłana przez maniek6666 »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 09, 2015, 19:44:26 pm »

Offline bar97

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 09, 2015, 20:52:33 pm »
Wszystko super :D ,  a jak mam zainstalowane gry np fat princess na dysku konsoli  z fixem to po instalacji  cfw uruchomi się bez problemu ?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2015, 21:17:26 pm wysłana przez bar97 »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1471
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 95
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 09, 2015, 21:27:27 pm »
Gry 98% odpalaja normalnie po update gry

Offline bar97

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 09, 2015, 22:25:51 pm »
To w takim razie jestem spokojny  i niedługo czarnulkę czeka update :D

PS3-Hack.com.pl

Odp: Zmiana cfw 3.55 na wyższy
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 09, 2015, 22:25:51 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.