Wrzesień 18, 2020, 13:29:51 pm

Autor Wątek: Call Of Duty Advanced Warfare  (Przeczytany 14545 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Call Of Duty Advanced Warfare
« dnia: Listopad 02, 2014, 23:49:15 pm »
CFW Rogero 4.46. BLUS31466 Udało się komuś odpalić tą grę ?



PS3-Hack.com.pl

Call Of Duty Advanced Warfare
« dnia: Listopad 02, 2014, 23:49:15 pm »

Offline jarmisiek

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 03, 2014, 10:14:10 am »
ja odpaliłem na tym Rebug REX 4.65.1 Cobra 7.02 ,ale wywala błąd że nie może pobrać trofeum i gra będzie zamknięta a w tle normalnie rusza i jest menu ale tylko jest x do zamknięcia gry   ,multiman 4.60 full

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 03, 2014, 12:04:00 pm »
Ja na rebugu 4.65 odpaliłem bez problemu, to samo na rogero 4.46 cobra.

Wgrajcie tego fixa i odpalcie grę: https://mega.co.nz/#!QF8UWQYB!WwyEj4MYaW47IvYu73fTd7RmidsVnrLFf7EP_N7rfwg
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2014, 12:26:03 pm wysłana przez Resterwers »

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 03, 2014, 18:02:05 pm »
Udało mi się odpalić grę na Rogero 4.46 ale na takim fixie:

FiXCallDutAdvWarPs.By.Llepo

Czy dalej działa wszystko w porządku jeszcze nie sprawdzałem.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 03, 2014, 18:02:05 pm »

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 03, 2014, 19:05:29 pm »
Ja u siebie odpaliłem bez żadnych fixów ...na CFW 4.46 Habib po spaczowaniu przez MM z płytką  w napędzie z bd mirror dysk zew.( IMARS)...

Offline wiwu

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 03, 2014, 20:26:38 pm »
Witam. Rogero 4,30
COD AW z piratebay od iMARS
BD mirror i wew dysk.
Podmienione pliki.Fix
Dysk śmiga cały czas, czarny ekran.
Co zrobić?

Offline djdallas

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 30
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 3
  • Płeć: Mężczyzna
  • the only style of hardstyle
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 04, 2014, 10:26:04 am »
siemano,
u mnie giera śmiga bez żadnych fixów
cfw habbib 4.55 cobra 7.0 hdd zew. ntfs, gra w obrazie ISO
wersja gry EU ABSTRAKT z dogranym spolszczeniem

pozdro

Offline ciupciak

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 09, 2014, 12:26:55 pm »
ja tez od abstrakt, gra na externalu, zaznaczylem w opcjach BRmir i internal, po odpaleniu black screen i wiesza konsole.
soft 4.65 najnowszy mm :/

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 09, 2014, 12:37:37 pm »
masz zwykle cfw podejrzewam.jak masz bdmirror to płyta w napęd oryginalna jakaś i w mm daj na gre aktualizuj

Offline pszczolka-1981

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 09, 2014, 13:40:42 pm »
ja tez od abstrakt, gra na externalu, zaznaczylem w opcjach BRmir i internal, po odpaleniu black screen i wiesza konsole.
soft 4.65 najnowszy mm :/

a nie lepiej abyś zaznaczył w opcjach BRmir i external skoro grę masz na na zewnętrznym. Płyta w napęd plus wskazówki "mateov" i powinno grać. Ewentualnie skopiuj grę na dysk wew. i dopiero zaznacz w opcjach internal.
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2014, 13:42:28 pm wysłana przez pszczolka-1981 »

Offline ciupciak

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 10, 2014, 14:44:30 pm »
zassala sie jakas aktualizacja, zainstaluje sprawdzę i dam znac. dzieki za pomoc///
niestety nie bangla, dalej wywala blackscreena i wiesza konsole. chyba że ktoś był cierpliwy i po 10 minutach coś sie uruchomiło. :/

/edit: problem rozwiązało zaktualizowanie mm :)
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2014, 14:07:16 pm wysłana przez ciupciak »

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 18, 2014, 19:35:59 pm »
gra działa odrazu, lecz jeśli chce właczyć na 2 profilu, po zmianie idps i wyczyszczeniu ram'u . Włączam grę i zawiesza mi się konsola (black screen :O ) działa komuś online ?

Offline czarny588

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 05, 2014, 17:55:45 pm »
Witam
panowie mam dwie konsole na rebugu 4.65 bez problemu ruszylo z kolei na rogero i cobra 4.66 jak odpalamy pojawia się czarny ekran i ani rusz w jedną ani w drugą.
czy jakiś fix na to pomoże?
dziękuje

Offline swiecu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 13, 2015, 08:33:11 am »
u mnie był black screen jak odpalałem z zew. wiec skopiowałem na dysk wew i pykło rogero 4.55 + spoff

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call Of Duty Advanced Warfare
« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 13, 2015, 08:33:11 am »

 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.