jeszcze ostatnie pytanie połaczyłem sie z konsola przez ftp musiałem w menu konsoli połączyć sie zinternetem czy nie dostane przez to bana? wql jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy moja konsola ma bana?
Za takie coś nie dostaniesz bana. Bana dostaje się wtedy jak łączy się z PSN (SEN) z cfw. Ogółem sony rozdaje losowo i nie wiadomo od czego to jest zależne. Żeby uniknąć bana trzeba posiadać cfw z cobrą i stosować się do poradników
Jako tako nie da sìę sprawdzić czy mamy bana na konsoli musiałbyś wejść do PSN posiadając wgrane cfw z cobrą i odpowiednie programy do tego oraz musiał byś się stosować do tego co jest napisane w poradnikach i dopiero móģłbyś wejść.
jesli wrzucasz do GAMEZ lub GAMES to czyli gra jest albo zle skopiowana albo wystarczy eboot oryginalny wrzucic i odpalic przez multiman by spatchowal gre pod twoj soft
Niekoniecznie trzeba to robić wytarczy pobrać odpowiedni fix i gra będzie normalnie działać
skad sie bierze tego eboota i jak to sie patc**je ktoś pomoże
Ebooty można znaleść na naszym forum ewentualnie na zagranicznych forach z tematyką o konsolach. Przykład stron podam ci na pw. Natomiast co do patchowania wystarczy że uruchomisz program multiman skopiujesz oryginalnego eboota za pomocą manadżera plików w nim wybierzesz z niego grę i gdy pojawi sie komunikat wybierasz YES bądz TAK oczywiście to zależy jaki masz ustawiony język w programie.
Wogóle to na forum wejdz do działów FAQ i Poradniki znajdziesz tam dużo informacji na temat konsoli