Potwierdzam że oba linki z tematu działają

W końcu odnowili mi transfer i postanowiłem zainstalować nowe cudo od spy bo wcześniej miałem pobrane ale gdzieś mi znikło

Zainstalowałem cfw i resztę dodatków , postąpiłem według zasad dotyczących grania online ponieważ odkąd posiadam konsolę czyli ponad rok nie używałem jeszcze psn próbuje się zalogować na nowe konto.Postąpiłem według tego poradnika i nie mogę się wpisać wyskakuje błąd 80710007, po zainstalowaniu wszystkiego z poradnika tego
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=16835.msg123603#new włączyć grę online mam tak załadować grę poprzez webmana potem R2 i trójkąt a potem l3+r3+r2 i powinno wyskoczyć dodatkowe funkcje webmana i coś tam coś tam unlocked jadę na wpisz się i od razu ten błąd. No raz udało mi się wpisać ale ten komunikat wyskoczył a mianowicie: ukazuje się komunikat dostęp do sieci sen z tego systemu został zablokowany lub chwilowo zawieszony czyli krótko mówiąc jest ban na konsolę? Że ja kupując tam kiedyś nie sprawdziłem tego od razu ,dlatego taka przystępna cena była

to ma ktoś na sprzedanie idps konsoli?
W poradniku tego nie ma napisane l3+r3+r2 a warto dopisać gdyż świeżaki mogą nie wiedzieć:)