A wiec do twojego modelu konsoli najlepszym rozwiazaniem jest cobra ode 5.30A + moduł DMC
moze odpowiem po kolei:
1. Cobra ode 5.30A + DMC (dmc nie jest wymagane ale bardzo ulatwia sprawe podmiany plyt w napedzie. Zamiast dmc mozna zrobic reczne wyjmowanie plyty w napedzie czyli bypass, moze to i tansza opcja ale uciazliwa)
2. Mozliwosc jest o ile wszystko to wogole zadziala na sofcie 4.75 (ja osobiscie sprawdzalem na takiej konsoli jak twoja ale do softu 4.70)
3. Kazda bedzie smigac o ile bedziesz posiadac plyte SWAP z odpowiednimi ebootami i do tego podpiszesz daną gre tymi plikami. (kopia gry musi byc 100% czysta i nie moga byc w niej zadne fixy)
4. Tak jest jeszcze Matrix, E3 Ode ale te uzadzenia nie sa juz raczej wspierane no i wcale nie sa tansze wiec odradzam
5. Ja sie tym zajmowalem ale juz mi sie nie chce ;-) za duze koszta wszystkich potrzebnych urzadzen, podpisywanie kazdej gry osobno, przed odpaleniem kazdej gry kilkukrotna podmiana plyty boot z plyta swap. Do tego trzeba doliczyc nie latwy montaz (lutowanie plytki QSB) i konfiguracje calosci ;-)
Ogolnie ciezka w obsludze i droga alternatywa cfw. Lepiej zmienic konsole na taka w ktorej mozna zrobic downgrade.