Grudzień 05, 2016, 11:29:31 am

Autor Wątek: pomoc  (Przeczytany 2094 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rysunkowiec

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
pomoc
« dnia: Październik 04, 2015, 16:16:58 pm »
witam jestem nowy na tym forum jak i od niedawna posiadam ps3 wiec nie mam duzo pojecia o tym i mam maly problem moze bedziecie w stanie mi pomoc...
moja konsola jest przerobiona i posiadam na niej gry pobrane(taka konsole kupilem)ale od kilku dni mam problem z odpaleniem wiekszosci gier po czym wyskakuje mi cos takiego "nie mozna ukonczyc rejestrowania informacji o trofeach.gra zostanie zakonczona",nie wiem co to jest z czym to zwiazane myslalem zrobic jakis format dysku czy cos zeby poprostu odswiezyc konsole ale chcialbym to zrobic nie naruszajac "przerobki".czy wiecie jak to zrobic badz jak usunac ten problem?bylbym bardzo wdzieczny za pomoc



PS3-Hack.com.pl

pomoc
« dnia: Październik 04, 2015, 16:16:58 pm »

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1082
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 57
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: pomoc
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 04, 2015, 17:44:12 pm »
Uszkodziły ci się trofea zrób nowego użytkownika lub z recovery mode odbuduj baze.
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2015, 17:46:26 pm wysłana przez mateov »

Offline rysunkowiec

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: pomoc
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 04, 2015, 17:51:19 pm »
a moglbys mi napisac gdzie zrobic te recovery?nie za bardzo wiem gdzie to znalezc

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1151
  • Reputacja: 74
Odp: pomoc
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 04, 2015, 18:07:47 pm »
recovery menu ps3 na youtube sobie wpisz i będziesz miał.

PS3-Hack.com.pl

Odp: pomoc
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 04, 2015, 18:07:47 pm »

Offline rysunkowiec

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: pomoc
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 04, 2015, 18:09:09 pm »
a przerobka zostanie nienaruszona?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1397
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 92
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: pomoc
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 04, 2015, 18:18:45 pm »
z przerobka nic sie nie stanie .Jak nie wrzuciłes ofw to nic sie nie stanie tylko z recovery menu nie wybieraj 4 lub 5 pozycji bo usuniesz wszystko

ps: mozesz napisac jaki model konsoli posiadasz

Offline rysunkowiec

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: pomoc
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 08, 2015, 11:51:44 am »
 slim/go 320gb


Edit:
zrobilem tak jak napisaliscie zrobilem recovery ale nie dalo to zadnego efektu nie wiem dlaczego wciaz jest ten sam problem...macie jakies inne pomysly badz rady?dzieki wielkie za pomoc

Nie piszemy post pod postem
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2015, 11:56:51 am wysłana przez maniek6666 »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1397
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 92
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: pomoc
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 08, 2015, 11:58:46 am »
Zrobiles tak jak kolega opisal nowy profil i pozniej w recovry menu odbudowac ?

Masz jakis tam blad podany ?

Offline rysunkowiec

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: pomoc
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 08, 2015, 12:20:55 pm »
tak najpierw zrobilem nowy profil i pozniej w oknie recovery wzialem 3 opcje,blad jest ten sam jak wyzej wymieniony.wiecie co moze byc zle?moze ja robie cos nie tak?


Edytowany double post: Październik 09, 2015, 11:21:30 am
powtorzylem to samo co napisaliscie najpierw konto pozniej recovery myslalem ze robilem cos zle ale sie mylilem i wciaz jest ten sam blad "nie mozna ukonczyc rejestronwania informacji o trofeach.gra zostanie zakonczona (80010505).

ps.nie za bardzo wiem jak nie pisac post pod postem,bardzo rzadko korzystam z forum
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2015, 11:21:30 am wysłana przez Resterwers »

Offline mareckisztos

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Cze 2014
  • Wiadomości: 30
  • Miejsce pobytu: Kołobrzeg
  • Reputacja: 1
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: pomoc
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 13, 2015, 16:20:27 pm »
Szczerze mowiac nie wiem jakim sposobem ale ostatnio przy dwoch grach takze taki komunikat zaczal mi wyskakiwac a wczesniej dzialaly normalnie. Pobralem inna wersje i jest normalnie czym to bylo spowodowane to nie mam zielonego pojecia a zeby nie pisac poata pod postem to klikasz edytuj czy tam modyfikuj przy swojej wypowiedzi i wtedy masz post ktory pisales i na dole dopisujesz reszte.

Offline rysunkowiec

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: pomoc
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 16, 2015, 22:33:35 pm »
ok bede wiedzial...sprawdzalem jeszcze raz kilkukrotnie moj problem probowalem na rozne sposoby i nic.tym bardziej ze nagrywajac teraz jakiekolwiek gry mam ten sam problem...

PS3-Hack.com.pl

Odp: pomoc
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 16, 2015, 22:33:35 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.