Podepne sie pod temat ja mam troszke inny problem ale prswie ten sam. Troche nie uzywalem swojej konsoli ze dwa miesiace no i postanowilem zagrac i wgrac nowy soft lecz nim zaaktualizowalem wyskakiwal blad w wiekszosci gier ktore chodzily normalnie ze nie moze wczytac trofeow i ze gra zostanie zakonczona lecz jak stworzylem nowego uzytkownika to dzialalo lecz nie mialem save i trofeow wiec poprzez recovery menu odbudowalem baze danych odpalam gre w tym przypadku gt6 wyskakuje dalej ten komunikat wiec klikam X jest czarny obraz przez kilka minut i nie wraca do xmb na zadne kombinacje klawiszy na padzie nie reagowala konsola wiec pozostalo wyciagniecie wtyczki. No i teraz cyrk sie zrobil bo gdy wlaczylem konsole ukazal sie komunikat ze musza sie pliki odbidowac wiec dalem X a po tym od razu ze nie moze ukonczyc operacji i ze trzeba dysk sformatowac !

tak czy owak zadna opcja nie dzialala z recovery menu bo byl wieczny loading albo sie zawieszalo na danym pod punkcie gdy wciskalem X wiec chcac nie chcac musialem go sformatowac pod konsola i wsio poszlo ! Tu i tam w chwile caly dobytek poszedl w sina dal. Jedyne czego szkoda to savow i gier bo zdjec itd nie trzymalem na niej . No i po wszystkim zainstalowalem nowy cfw od spy i poza tym mam gola konsole i jest juz pozno i nie mam ochoty na sciaganie zadnych programow juz nie mowiac o jakis grach ktorych bede mial doslownie teraz garstke :/ pozdrawiam i zycze milej nocy a z rana do pracy