Grudzień 06, 2016, 16:59:23 pm

Autor Wątek: Kopiowanie Gier Ps3  (Przeczytany 2556 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gula1983

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2015
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Kopiowanie Gier Ps3
« dnia: Listopad 18, 2015, 20:11:34 pm »
Witam
Mam pytanie. Od paru dni usiłuję wykonać kopię zapasową swojej gry , jednak bez skutku
Tworzę obraz oryginalnej gry na konsoli za pomocą Multimana. Zapisuję obraz na PendriVe, po czym nagrywam obraz gry na Płytkę BD. Kopiowanie zakończone powodzeniem niestety gdy włożę płytkę z grą do konsoli konsola jej nie widzi
Może ktoś zetknął się z tym problemem i wytłumaczy mi jak mogę stworzyć i nagrać płytkę z grą na BD By dało się ją odpalić na konsoli
System w Konsoli To
CVW 4.75 HABIB COBRA 7.1



PS3-Hack.com.pl

Kopiowanie Gier Ps3
« dnia: Listopad 18, 2015, 20:11:34 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1151
  • Reputacja: 74
Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 18, 2015, 21:49:50 pm »
Z tego co pamiętam gra musi być wypalona w systemie UDF 2.50 i na konsoli musi być soft z Cobra żeby myśleć w ogóle o uruchomieniu gry z płyty.

Offline Gulik1983

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2015
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 19, 2015, 07:22:22 am »
Dużo mi nie pomogłeś
Ale dzięki za interesowanie

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1082
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 57
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 19, 2015, 10:34:34 am »
pytanie tylko po co ci gra na płycie jak możesz ją odpalić z pendrive lub hdd???

PS3-Hack.com.pl

Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 19, 2015, 10:34:34 am »

Offline Gulik1983

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2015
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 19, 2015, 15:44:11 pm »
Jak by mi nie była potrzebna mi na płycie nie zakładał bym tematu

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1399
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 92
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 19, 2015, 16:03:19 pm »
Tu jest temat apropo twojego
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=13054.0

Aleten patent jest ciezki na ta chwile bo nikt tego dalej nie pociągnął  wiec jak chcesz to mozesz poprobowac

Offline Gulik1983

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2015
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 19, 2015, 17:16:59 pm »
Zrobiłem wszystko jak w instrukcji. Niestety , lipa

Edytowany double post: Listopad 19, 2015, 21:26:51 pm
Udało się nagrać Grę.
Konsola ją widzi Wchodząc w MultiMan jest widoczna ikona z grą, jak również tło gry.
Przy próbie uruchomienia gry z powrotem wraca do MultiMana.
Może miał ktoś podobny Problem?

Naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc??
Dodam jeszcze, nagrałem Fifa 15 na blu ray.
Gra odpala, natomiast przy próbie wczytania trofeów jest słyszany dźwięk w tle , natomiast pasek wczytywania stoi na 0%
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2015, 16:27:39 pm wysłana przez Gulik1983 »

Offline jjacol

  • Administrator
  • Vip
  • ******
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 371
  • Miejsce pobytu: Szczecin
  • Reputacja: 17
  • Płeć: Mężczyzna
  • Downgrade do 3.55
    • Downgrade do 3.55
Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 19, 2015, 21:03:56 pm »
nie piszemy posta pod postem....do tego jest opcja edytuj!

DOWNGRADE PS3 DO FW 3.55
(kliknij w podpis i sprawdź ofertę)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Kopiowanie Gier Ps3
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 19, 2015, 21:03:56 pm »

Tags: kopiowanie 
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.