Witam, zakupiłem niedawno przerobioną konsole PS3 FW 3.55 i bez problemu działają mi wszystkie gry jakie sobie wgram w formatach ISO, lub już rozpakowane, niestety ostatnio próbowałęm wgrać Little Big Planet 3 przez FTP w formacie PKG do folderu packages, uruchomiłem grę do instalacji przez Multimana w Install Package Files, wróciło mnie do pulpitu XMB, znowu wszedłem w Install Package Files tym razem bezpośrednio z pulpitu XMB, gierka się zainstalowała, ale nie mogę jej uruchomić, wyskakuje informacja że do uruchomienia potrzebuje licencji itp.
Da się to jakoś obejść? Znalazłem w internecie fajny pliczek exelowy z linkami do praktycznie wszystkich gier z serwerów PSN i chciałbym sobie stamtąd pobrać kilka tytułów, gdyż nigdzie indziej nie mogę znaleźć aktywnych linków, a niestety nie potrafię zainstalować tych gier w taki sposób by działały... Trzeba tą zainstalowaną grę przenieść do folderu GAMES? Jak tak to skąd?
Tutaj ten pliczek z grami:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ls4Zd9ikTewmp4Ob_HBycY5y6L0360SDAoOh6Q6elSg/edit#gid=0