Grudzień 05, 2016, 11:26:41 am

Autor Wątek: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana  (Przeczytany 2039 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Patryk444

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« dnia: Grudzień 07, 2015, 21:24:21 pm »
Witam
Nie moge uruchomic gta5 przez multimana pisze Cobra Firmware or Cobra USB reqirwed, I mam zepsuty naped i gta5 nie moge znaleźć w IRISHMANIE chyba go usunolem jak gta5 przywrucić z IRISHMAN.
Dzięki

Edytowany double post: Grudzień 07, 2015, 22:54:46 pm
Już umiem otworzyć gta5 przez multimana tylko mody nie dzialają a wcześniej mi dzialały.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2015, 22:54:46 pm wysłana przez spy »



PS3-Hack.com.pl

Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« dnia: Grudzień 07, 2015, 21:24:21 pm »

Offline Chmielu

  • Ten Nieznany
  • HelpChat/Sb
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 235
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 07, 2015, 22:51:35 pm »
to lipa straszna julian, mort i moris znowu nabroili :< nie pozwoliłeś tykać stopy to wzięli się za PS3. dzwoń po pingwiny elo.
Bardzo rzadko sprawdzam prywatne wiadomości, dlatego proszę się nie denerwować, że odpisuję późno albo w ogóle. ;(

Offline Patryk444

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 07, 2015, 23:08:53 pm »
Pomoże mi ktoś ?? mam konsole przerobiona.

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1397
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 92
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 07, 2015, 23:12:56 pm »
Napisz dokladnie co jest nie tak i jaki cfw posiadasz itp

PS3-Hack.com.pl

Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 07, 2015, 23:12:56 pm »

Offline Patryk444

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 08, 2015, 08:20:55 am »
Wszystko jest ok. tylko nie moge modow uruchomić. Mam najnowszą habib cobra 4,76. Zawsze mody uruchamiałem dwie gałki plus R2 a teraz nie moge. I nie moge znaleźć w IRISHMAN gta5 wcześniej miałem a teraz nie mam. Mam zepsuty naped i gta5 miałem wgrane na dysk. Jak odnaleść usuniete gta5 z IRISHMANA.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2015, 08:26:04 am wysłana przez Patryk444 »

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1082
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 57
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 08, 2015, 10:57:49 am »
jeśli usunąłeś to już nie przywrócisz musisz ściągnąć grę od nowa.

Offline Patryk444

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 08, 2015, 11:18:15 am »
Ale przez multimana moge grac w gta5 online tylko mody nie dzialają a wcześniej działaly.

Offline jjacol

  • Administrator
  • Vip
  • ******
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 371
  • Miejsce pobytu: Szczecin
  • Reputacja: 17
  • Płeć: Mężczyzna
  • Downgrade do 3.55
    • Downgrade do 3.55
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 08, 2015, 12:50:08 pm »
wczesniej to znaczy kiedy? rockstar wydal aktualizacje gta5 i jesli ja pobrales i sie zainstalowala to pliki eboot i update sie nadpisaly i moda nie bedziesz mial. Musial bys je ponownie wgrac ale i tak pewnie nie zadzialaja bo jedyne jakies sensowne mody dzialaja tylko na dex

DOWNGRADE PS3 DO FW 3.55
(kliknij w podpis i sprawdź ofertę)

Offline Patryk444

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 08, 2015, 13:00:12 pm »
Właśnie zainstalowałem aktualizacje :( i mam DEX czy z multimana moge pobrać mody?

Offline jjacol

  • Administrator
  • Vip
  • ******
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 371
  • Miejsce pobytu: Szczecin
  • Reputacja: 17
  • Płeć: Mężczyzna
  • Downgrade do 3.55
    • Downgrade do 3.55
Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 08, 2015, 15:33:25 pm »
w multimanie skopiujesz pliki z modami ale samych modow musisz szukac w necie

DOWNGRADE PS3 DO FW 3.55
(kliknij w podpis i sprawdź ofertę)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Nie moge uruchomic gta5 przez multimana
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 08, 2015, 15:33:25 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.