Grudzień 05, 2016, 11:27:48 am

Autor Wątek: zacinki w ps3  (Przeczytany 2991 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline herkules84

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2016
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
zacinki w ps3
« dnia: Styczeń 12, 2016, 00:14:06 am »
witam.
mam taki problem z grami fifa z serii 14 (na płytce) i 15 (zakup cyfrowy). chodzi o to ze strasznie laguja obie wersje, przełączanie w menu anologiem caly czas przycina, ultimate team to totalna porażka zeby pograc, podczas grania jest jakby zwolnione tempo, zawodnicy nieprecyzyjnie podaja lub strzelaja, pilki sie od nich odbijaja. sila strzalu lub podania nie jest adekwatna do przytrzymania guzika na padzie, a najgorsze grajac online przeciwnicy maja szybszy sprint niz ja....szybciej mnie doganiaja i szybciej uciekaja...masakra. plynnie robia tez zwody zawodnikiem a gdy ja probuje to zachowuja sie jak inwalidzi zatrzymujac sie lub wpadaja w tz. poslizg...i wtedy przeciwnik dobiega zabierajac mi pilke. macie jakies sugestje jak rozwiazac moje problemy z obiema wersjami gry to prosze o pomoc bo to jest fustrujace



PS3-Hack.com.pl

zacinki w ps3
« dnia: Styczeń 12, 2016, 00:14:06 am »

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1082
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 57
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 12, 2016, 05:25:31 am »
Na początek sprawdzenie temperatur rsx i CPU podczas grania i jeśli są w granicach normy to format dysku na pewno pomoże lub wymiana na  inny bo może już umierać. Natomiast jeśli temp wysokie ok 80 stopni to pasty do wymiany.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2016, 05:27:34 am wysłana przez mateov »

Offline Rowigus

  • HelpChat/Sb
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Mar 2011
  • Wiadomości: 23
  • Miejsce pobytu: Srakendorf
  • Reputacja: 3
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 12, 2016, 08:23:05 am »
Kolega mnie wyręczył.
Najprawdopodobniej dysk - duża ilość bad sectorów. Zrób tak jak pisze mateov.

Offline herkules84

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2016
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2016, 14:05:48 pm »
a jak sprawdzic ta temperature? kurcze cos tak czulem ze to moze dysk. tylko jeszcze jedno pytanie....bo to sie dzieje tylko w fifie a inne gry dzialaja praktycznie plynnie.czy to normalne? a i ten format to z trybu recovery tak? to juz robilem i nic to nie pomoglo
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2016, 14:15:56 pm wysłana przez herkules84 »

PS3-Hack.com.pl

Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2016, 14:05:48 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1151
  • Reputacja: 74
Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 12, 2016, 16:00:17 pm »
Dysk musisz sprawdzić pod komputerem a temperatury można zobaczyć np. w multiman'ie.

Offline herkules84

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2016
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 12, 2016, 16:24:05 pm »
z tym ze ja nie mam przerobionej konsoli ...i pytanie czy multiman jest mozliwy do zainstalowania na orginalnym sofcie.a i mozecie mi podpowiedziec co dokladnie mam sprawdzic podlaczajac dysk do kompa, jak go najlepiej przeanalizowac?

Offline dr0gi

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 258
  • Reputacja: 0
  • Pomagam na PW i GG
Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 12, 2016, 17:57:40 pm »
Cytuj
czy multiman jest mozliwy do zainstalowania na orginalnym sofcie

Niestety na oficjalnym sofcie nie zainstalujesz multimana. Jedyne wyjście to sprawdzenie dysku na pc.

Offline herkules84

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2016
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 12, 2016, 19:06:40 pm »
a masz jakis dobry programik by przeskanowal mi ten dysk?

Offline dr0gi

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 258
  • Reputacja: 0
  • Pomagam na PW i GG
Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 12, 2016, 23:32:37 pm »
Na początek spróbuj HD Tunem

PS3-Hack.com.pl

Odp: zacinki w ps3
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 12, 2016, 23:32:37 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.