Siema, mam spory problem..
Wcześniejszy soft: 4.76 Rebug z forum.
Chciałem wgrać nowy, 4.78 SPY, zgralem na pena, wszystko podpiąlem, napęd pusty, załączylem recovery, kliknalem aktualizacje, no i przygotowalo się do aktualizacji, licencje zaakceptowalem, odpalilem główną instalacje, doszło do 28% i pojawił się komunikat ze PS3 sie przegrzało po czym system się wyłączył - Pomyslalem ze juz po ps3 - po chwili załączylem ją zobaczyc co sie bedzie działo, a tu instalacja od 0% automatycznie wystartowała, ps3 znow sie przegrzalo na 32% i się wyłączyło, gdy po kilkunastu minutach je załączyłem pojawił się nowy soft [ granatowy theme, pisze spy itp - chodź instalacja wyłączyła się na 32% przez przegrzanie ] w XMB pisze mi że mam soft 4.78 a w mm pisze 4.75 + cobra 7.80.
Zostawiłem ps3 włączone w ustawieniach, po czym po chwili zauwazylem ze samo sie wylaczylo z przegrzania, wiec pomyslalem ze od nowa wgram system lecz juz odrazu sie przegrzalo i wylaczylo, Pomocy bo nie wiem co mam zrobic teraz, wczesniej nie bylo takich problemów, PS3 Fat, gdy kupywalem od ziomka ktory zajmowal sie przerabianiem mowil ze paste wymienial i odkurzal itp itd..