Grudzień 10, 2016, 19:29:33 pm

Autor Wątek: Last of us  (Przeczytany 5425 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aszym86

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Last of us
« dnia: Luty 23, 2016, 12:13:29 pm »
Witam
Mam problem z uruchomieniem The last of us - w sumie to jedna z 2 gier dla których kupiłem ps3 i szlak mnie juz trafia.
Do rzeczy:
PS3 CFW 4,78 Rebug
Wersja gry: duplex BCUS98174-[The Last of Us]
Po uruchomieniu logo w prawym dolnym rogu cały czas - po aktualizacji gry do 1.02 logo znika i dalej czarny ekran w nieskończoność.
Wcześniej miałem wersje BCES01585 także dokładnie to samo.
Jak mi radzili niektórzy trzeba podmienić eboota na oryginalnego - tak też zrobiłem - kolega mi podesłał, jednak dalej to samo...
Nie wiem juz co mam robić prosze o pomoc co robie nie tak bo wierzyć mi sie nie chce że sciągłem 2 razy uwaloną gre.
Czy odpalam ją webmanem czy multimanem ta sama sytuacja. Czy tą gre sie odpala jakoś inaczej? Czy może potrzebana jest płyta z grą w napędzie? 
Ewentualnie czy mógłby ktoś podesłać dobre ebooty do podmienienia lub w czym innym jest problem- prosze o pomoc.
Pozdrawiam



PS3-Hack.com.pl

Last of us
« dnia: Luty 23, 2016, 12:13:29 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1399
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 92
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Last of us
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 23, 2016, 14:54:24 pm »
A usuwales z "narzedzia danych gier" gre przed kazda kolejna proba ?

Offline dr0gi

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 258
  • Reputacja: 0
  • Pomagam na PW i GG
Odp: Last of us
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 23, 2016, 17:06:48 pm »
Do updetu gry wgraj fix może pomoże

Offline aszym86

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Last of us
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 23, 2016, 18:35:03 pm »
Tak usuwałem


Jaki fix?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Last of us
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 23, 2016, 18:35:03 pm »

Offline aszym86

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Last of us
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 25, 2016, 07:42:04 am »
Czy trzeba wgrywac fixy przy wersji softu 4,78????

Offline dr0gi

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 258
  • Reputacja: 0
  • Pomagam na PW i GG
Odp: Last of us
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 25, 2016, 08:23:20 am »
Fix to tj poprawka coś jak patche do gier na pc. W niektórych grach po uruchomieniu jest tzw black screen niekiedy taki fix rozwiązuję problem. Fixy wgrywa się na oficjalne updety do gier. Wgraj fixa odpowiedniego pod ten update gry 1.02 uruchom multimana zaznacz opcje BD mirror i odpal grę może pomoże. Pamiętaj by gre odpalić z wewnętrznego dysku

Offline aszym86

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Last of us
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 25, 2016, 09:40:54 am »
Myslałem ze fixów nie potrzeba juz instalować na dzisiejszych softach. No nic spróbuje - nie mam nic do stracenia tylko nie wiem skad wziąść tego fixa.


Znalazłem fixa w paczce z grą tutaj:
https://mega.nz/#!DZ9xFYaY!Dgs92mHiRawWm6I6M_L64RBDL1-X7M4fNAvyGqaKF7o

lecz do fixa nie ma hasła.
Ma ktoś fixa do tej wersji gry?
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2016, 10:14:36 am wysłana przez aszym86 »

Offline Ptasior

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2015
  • Wiadomości: 48
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Last of us
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 25, 2016, 12:54:57 pm »
Ja wrzuciłem iso i gra śmiga. Soft 4.78 od Spy poprzedni soft Habib standrad cex 4.70.

Offline aszym86

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Last of us
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 25, 2016, 13:41:38 pm »
Czyli mowisz ze masz wersje od duplexa i smiga bez problemów jak przerobiłeś ją na iso?

Offline Ptasior

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2015
  • Wiadomości: 48
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Last of us
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 26, 2016, 10:04:58 am »
Po wypakowaniu było iso. Pobierałem zdaje się z www.darmowe-torrenty.pl

Offline Chmielu

  • Ten Nieznany
  • HelpChat/Sb
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 237
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Last of us
« Odpowiedź #10 dnia: Luty 26, 2016, 11:23:54 am »
Program też jest "PS3 ISO TOOLS" ja mam wersje v2.1 i działa ale chyba wyszła już nowsza ostatnio z tego co widziałem.
Bardzo rzadko sprawdzam prywatne wiadomości, dlatego proszę się nie denerwować, że odpisuję późno albo w ogóle. ;(

Offline paulek85

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2015
  • Wiadomości: 12
  • Reputacja: 1
Odp: Last of us
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 26, 2016, 13:01:17 pm »
Ja mam tą samą wersję CFW (Rebug 4.78) i gra uruchomiła mi się bez problemu, czy przez WebMana czy z MultiMana - BCES01584, wersja Duplex.
Nie wiem jaka jest różnica między wersją 01585 jaką miałeś, a 01584, ale mi ta działa.

Grę pobrałaem z torentów - https://thepiratebay.se/torrent/9476472/The.Last.of.Us.PS3-DUPLEX

PS3-Hack.com.pl

Odp: Last of us
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 26, 2016, 13:01:17 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.