0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Po skorzystaniu z SEN Enablera, wróceniu do FULL CFW zniknął webman oraz opcje CFW jak to odzyskać?
czy mogę bezposrednio na cfw rogero 4.46 zainstalowac tą cobrę? czy należy jeszcze coś zrobić , zainstalowac nie wiem czy miałem q flage stwiana ( jak to sprawdzic i zy nalezy ja posatwic)czy płyta moze byc w srodku ps3 podczas instalki cobry?czy po zainstal. cobry mozna bez problemu grac online, i czy trzeba jeszcze cos instalowac aby moc grac online?prosze o info bo troce czasu mineło ..podstawowy soft na ppoczatku byl 3.55
Mam pytanie czy do CFW SPY 4.81 COBRA 7.3 z poradnika ten Toolbox 02.02.10 powyżej jest ok? Czy może ma być ta wersja Rebug Toolbox v02.02.11 ? Będę wdzięczny za odp.
Dodatkowe Narzedzia - znajdziesz w wątku gdzie soft zainstaluj nowszy soft tak w ogóle 4.81
Cytat: maniek6666 w Styczeń 01, 2017, 15:33:07 pm Dodatkowe Narzedzia - znajdziesz w wątku gdzie soft zainstaluj nowszy soft tak w ogóle 4.81Nowy soft zainstalowany tyle że nie mogę znaleźć tych Dodatkowe Narzędziachyba ślepy jestem
Cytat: destroyer w Styczeń 01, 2017, 18:53:43 pmCytat: maniek6666 w Styczeń 01, 2017, 15:33:07 pm Dodatkowe Narzedzia - znajdziesz w wątku gdzie soft zainstaluj nowszy soft tak w ogóle 4.81Nowy soft zainstalowany tyle że nie mogę znaleźć tych Dodatkowe Narzędziachyba ślepy jestem Pod softem masz DODATKOWE NARZEDZIA i to ściągasz