Witam wszystkich.
Jestem nowym uzytkownikiem tego świetnego forum Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem. Przejde do rzeczy.
Znajomy z zakładu karnego dostal pozwolenie na konsole. San znalzl ją w internecie. Konsola byla w serwisie w którym usunięto moduł wifi. Nie działa napęd. Na konsoli byly dwie gry. Podczas ich ładowania wyskakiwal bląd. Prosił mnie tylko o to abym wgrał na nią gry gdyz zaden serwis nie chciał tego zrobic. Nie znam sie na tym ale dzieki waszym poradnikom udało mi sie wgrac gry przez ftp. Przez pena nie dalem rady gdyz mm sie nie wlacza i nie scalało plików.
Konsola ps3 fat 80gb kupiona juz przerobiona. Firmware 4.78 CEX Cobra 7.3
Nie wlacza sie multiman (czarny ekran) oraz irisman.. Nie podjelem sie proby aktualizacji, obawiam sie pojdzie cos nie tak i bede musial wgrywac nowy system, a tego chyba bym nie znósł..
Gry ładuje tylko przez webmana... na 9 gier tylko 2 działają.. ręce mi opadaja caly tydzien z nią walcze.
Konsola ogolnie czesto sie zawiesza, gdy wychodze z gry tez zawiecha. Czy jest jakis sposob aby te gry zadziałały?? nie wiem czy to wina systemu czy tego ze mm nie dziala. Prosze o jakies porady co mam z nią zrobic.
Moze jest ktos z okolic Mrągowa lub Marek kto moglby sprawic aby wszystko grało jak należy

Prosze o pomoc !