Grudzień 10, 2016, 19:28:50 pm

Autor Wątek: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT  (Przeczytany 1375 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Franki_91

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2016
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« dnia: Wrzesień 10, 2016, 21:01:05 pm »
Witam. Proszę o pomoc próbuje wgrać NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT i męcze się z tym nie miłosiernie kilka godzin. Próbowałem zrobić aktualizacje zarówno z poziomu konsoli jak i z recovery. Z poziomu konsoli znajduje plik do aktualizacji przenosi dane na dysk po czym wawala błąd "Dane są uszkodzone (8002F1169)" natomiast w recovery wogóle nie widzi pliku do aktualizacji. Myślałem że może to wina pendriva ale próbowałem 3 różnych, później stwierdziłem że może wina dysku ale na drugim to samo. Proszę o pomoc.



PS3-Hack.com.pl

Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« dnia: Wrzesień 10, 2016, 21:01:05 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1152
  • Reputacja: 74
Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2016, 23:26:47 pm »
Podstawowe pytanie, czy na pewno masz wgrane rogero 3.55?

Offline Franki_91

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2016
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 11, 2016, 00:10:52 am »
Tak napewno, przecież jak się włacza konsole to pisze

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1399
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 92
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 11, 2016, 00:21:10 am »
Czyli robisz foldery jak powinno byc i ten blad nonstop

Pendriver:/ PS3 / UPDATE / PS3UPDAT.pup

Patrzyles na innych pendriverach ?


Edit:
Oczywiscie wiesz ze bez plyty w napedzie instaluje sie
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2016, 00:25:31 am wysłana przez maniek6666 »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 11, 2016, 00:21:10 am »

Offline Franki_91

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2016
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 11, 2016, 15:25:35 pm »
Tak foldery jak podałeś wyżej 3 różne pendrivy i to samo

Offline Domi38

  • bądz zawsze sobą
  • Tester
  • Wyjadacz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 157
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 11, 2016, 17:50:41 pm »
Kolego po 1 podaj model swojej ps3 a po 2 na 99% masz albo żle wpiętą taśmę od napędu brak zasilania po 3 uszkodzona elektronikę od napędu lub napęd nieod tej konsoli co oznacza taki właśnie błąd po 4 masz dwie opcje albo zrobić Remarry napędu lub wgrać cfw NO BD NO BT co jednak w dużym stopni ogranicza użytkowanie konsoli

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1152
  • Reputacja: 74
Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 11, 2016, 18:14:52 pm »
Tak napewno, przecież jak się włacza konsole to pisze
Musisz wziąć pod uwagę, że my nie widzimy Twojej konsoli i dla nas takie rzeczy nie są oczywiste.


Poszedłbym w innym kierunku niż przedmówca... Miałeś kiedyś na konsoli 3.41 i używałeś jakiegoś jailbreak'a na USB?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2016, 18:18:06 pm wysłana przez Resterwers »

Offline Franki_91

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2016
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 11, 2016, 20:08:53 pm »
Dzięki za pomoc ale już sobie poradziłem. Próbowałem chyba ze 100 razy i wkońcu poszło z poziomu recovery :-)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Zmiana cfw z rogero 3.55 na NEW_SPY_480_COBRA_PS3UPDAT
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 11, 2016, 20:08:53 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.