Grudzień 10, 2016, 19:28:11 pm

Autor Wątek: Przerobione PS3 a internet  (Przeczytany 1177 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adam1295589

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2016
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Przerobione PS3 a internet
« dnia: Wrzesień 28, 2016, 16:15:33 pm »
Witam! Kupiłem przerobione PS3 MODEL CECH-2504B! Data Code 1A. Konsola nie jest zbanowana (czy w dniu dzisiejszym są też rozdawane bany?). Chciałbym sobie odpalić youtube na konsoli i gdy chcę to zrobic wyskakuje mi komunikat że muszę posiadać konto w ps3 store chyba. Gdy chcę tam zrobić konto wyskakuje mi komunikat żeby zaktualizować konsolę. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to obejść? :>



PS3-Hack.com.pl

Przerobione PS3 a internet
« dnia: Wrzesień 28, 2016, 16:15:33 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1399
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 92
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 28, 2016, 17:10:51 pm »
Do takich homebrew trzeba sie logowac do konta psn ale jestt opcja uzycia zmodyfikowanego youtube a znajdziesz tu (nie wiem czy jest nowsza wersja niz te co sa dostepne na forum ale po zainstalowaniu nie aktualizuj online bo nie bedzie dzialac)
A co do bana to dostaje sie jeżeli  juz to po wpisaniu sie do psn i musza wychwyvic to ze masz cfw a tak jak jestes offline (czyli bez spiania sie do psn) to bana nie bedzie

Offline adam1295589

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2016
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 28, 2016, 17:57:42 pm »
Pobrałem i zainstalowałem przerobionego youtube i gdy chcę dalej go włączyć to znowu wyskakuje mi żeby zalogować się do PSN. Chyba że "ten przerobiony" zainstalował mi się gdzieś indziej.

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1399
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 92
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 28, 2016, 18:54:21 pm »
Jesli usunales stary i zainstalowales ten co podalem w linku to bedzie w tym samym miejscu

Napisz dokladnie jakie info tobie wyskakuje i jaki masz cfw

PS3-Hack.com.pl

Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 28, 2016, 18:54:21 pm »

Offline Domi38

  • bądz zawsze sobą
  • Tester
  • Wyjadacz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 157
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 28, 2016, 19:34:35 pm »
zainstaluj sobie MOVIAN dodasz sobie pluginy jakie będziesz chciał włacznie z cda i bedzie ci działać

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1152
  • Reputacja: 74
Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 28, 2016, 20:40:43 pm »
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=15694.msg123802#msg123802

Sprawdzony, działający bez problemu.
Przy uruchomieniu wyskakuje komunikat o zalogowaniu się do PSN ale wystarczy, że naciśniesz kółko (czyli anulujesz) i po chwili pojawi Ci się normalnie aplikacja.

Showtime (movian) ma apke do youtube ale wystarczy byle aktualizacja i już przestaje działać połowa materiałów.
Aplikacja youtube w zasadzie to nic innego jak przekierowanie na stronę http://tv.youtube.com/. Dzięki temu zawsze wszystko działa :)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2016, 20:42:34 pm wysłana przez Resterwers »

Offline adam1295589

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2016
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 29, 2016, 13:59:42 pm »
Dziękuje za odpowiedzi :) Jestem bardzo wdzięczny :) Nie naciskałem kółka żeby anulować logowanie do PSN :)

Offline adam1295589

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2016
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 29, 2016, 19:08:18 pm »
Tak btw. mógłby mi ktos powiedzieć jak sprawdzić jaki się ma cfw?

Offline Domi38

  • bądz zawsze sobą
  • Tester
  • Wyjadacz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 157
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 29, 2016, 20:29:48 pm »
jakie masz logo podczas uruchamiania konsoli ???ewentualnie w multimanie sprawdzisz

PS3-Hack.com.pl

Odp: Przerobione PS3 a internet
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 29, 2016, 20:29:48 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.