Mam problem jeszcze z tym :
Kolega tam w poradniku napisał :
b) jeśli jestesmy na wyzszym sofcie i jak mamy wlaczony spoofer to wylaczamy go (mozemy wykonac dowgrader by postawic qa flag ale jeśli wybraliśmy "cfw spy 4.78 Cobra B" to bedziemy mogli ustawić w dalszej czesci poradnika "INSTALACJA CFW" bez potrzeby dowgrader systemowego)
c) aby sprawdzic czy mamy spoofer mozemy ..:
- podczas startu systemu pod logo powinna być wersja systemu i porównujemy z widoczna wersja w ustawieniach
- lub w multiMAN (widok xmmb) / ustawienia / informacje o systemie / PS3 system Firmware [tu jest v.systemu] SC-35 /PL3
- wychodzimy z multiman i patrzymy w Ustawienia / ustawienia systemu / informacje o systemie / oprogramowanie systemu
- jesli w xmb menu głównym konsoli rozni sie od tej co patrzylismy w multiman czyli (wyższy numer) mamy spoofer i nalezy go wyłaczyc (standardowe i najczesciej uzywane to sen enabler lub psnpatch wiec w ktorys z tych dwóch prawdopodobnie mnieliśmy ustawiony spoofer)
ogólnie spoofer to jest sen enabler lub psnpatch tak ? jak wyłączyc spoofer? mam psnpatch na konsoli a pamietam instalowalem tez sen enabler, wiec pomozcie mi jak to wyłączyć. I co dalej zrobić.
Z góry sory za te wszystkie pytania, ale jestem kompletnie zielony w tym temacie