Hej Domi

dzieki za odpowiedz

wlasnie tak robilem jak piszesz, wyskakiwal mi blad jakby poprostu z dyskiem bylo cos nie tak wiec tak:
1. Rebuga pobieralem z ich oficjalnej strony, no i faktycznie po tym ferroxie dziala i na 400tce tez sie postawil
2.Pena mam 32Gb w systemie Fat32, o taki format zadbalem juz na samym poczatku bo wiedzialem ze wiele urzadzen nie widzi NTFSa
3. Multimana tez pobralem z oficjalnego zrodla jak i wiele potrzebnych plikow .pkg, mam poprostu podejrzenie ze Ferrox z przejsciem na Rebuga ma pewne problemy i nie widzi tych plikow .pkg, ewentualnie uzywam w zasadzie nie pendrivea a modem 4G LTE z adapterem micro sd w ktory wpialem 32gb karte, zobacze jak bedzie ze zwyklego pena

Tak czy siak, skoro mowisz ze to powinno zrobic cala robote, to tak zrobie i dam znac jak poszlo, naprawde dziekuje za pomoc

!
i PS: zauwazylem ze nie ma w tej paczce PSN Enabler czy jakos tak, bez tego mozna grac w sieci???
EDIT. jeszcze wpadlem na pomysl z uzyciem FTP, tam przeloze moje pliki PKG i zobacze co to da

EDIT v2.0

: wszystkie peny mam zajete niestety, ale udalo mi sie wygrzebac pena o pojemnosci 256mb, i wiecie co ? wszystkie pliki .pkg widzi

problem polegal w pendrivie

znajde sobie jakiegos maluszka do 1Gb i tam zgram sobie wazne do PS3 rzeczy i wloze do szafki

warto takiego miec

dziekuje za porady i zabieram sie za instalacje programow

!
Edytowany double post: Styczeń 17, 2018, 08:43:35 am
Sorrki ze pisze w odrebnym poscie, ale nie wiem czy jak z edytuje to bedzie widoczne a nie chce zakladac nowego watku, otoz zainstalowalem sobie God Of War HD z plikow pkg oraz fixa, i nie moge odpalic ani glowna apka, ani fixem, kaze mi odswiezy PS Store, ok byloby cacy ale nie moge sie podpiac do PSN ;/ nie wiem czemu, wyskakuje mi info ze musze zaktualizowac soft, a wiadomo ze jak to zrobie to bedzie OFW, a mam tego Rebuga co mi podeslal kolega wyzej i nosi on numerek 4.81.2 wiec powinno byc ok prawda ;0? tym bardziej ze na poprzednim dysku mialem instalowanego Ferroxa 4.80 i na to polozylem Rebuga 4.81 i PSN dzialal i wgl, a tutaj niby nowszy soft i nic ;/ pomozecie ? bo nie wiem co zrobic ;/
Edit. Czy SEN Enabler cos tu pomoze ?? ( Jestem teraz w pracy dlatego pytam) bo sie wlasnie zastanawiam, chyba go nie instalowalem. Czy moze PSN patch za to odpowiada??