Dzień dobry !
Wczoraj kupiłem konsolę a tym samym trafiłem do waszej społeczności. Specjalnie droższą aby mieć pewność ,ze wszystko jest okey. Znalazłem porządnego sprzedawcę miły pomocny itd ale jednak trzeba sprawdzić czy ten typ po prostu tak ma,ponieważ nie pokojom mnie pewne dźwięki jakie wydaje sprzęt..
Moja konsola to to slimka cech 2504b oczywiście przerobiona wyposażona w system REBUG 4.81 CFW oraz do odpalania gier multimana. Tutaj nie było żadnych problemów z wyjątkiem jednej gry która zawieszała konsolę dlatego też została natychmiast usunięta.
W czym zatem jest mój problem ?
Problem jest w tym ,ze wydaje mi się ,ze konsola działa głośno. Kiedy jest uruchamiana i nie włącza się żadnej gry działa bardzo cichutko i przyjemnie natomiast kiedy odpalamy grę wentylator zaczyna odrazu głośniej działać tym samym gra nie jest już taka przyjemna. Szczególnie w nocy kiedy chciałem wczoraj pograć a wtedy wiadomo po cichu się gra aby nie przeszkadzać innym i po prostu byłem zmęczony od szumu zamiast cieszyć się z "zabawki". Im więcej czytałem na ten temat tym bardziej zaczynałem głupieć i się stresować ,ze kupiłem złom. Sprzęt na pewno ma wymienione pasty i był regularnie czyszczony. poniżej zamieszczam poglądowe filmy z pracy sprzętu
Filmik z pracy sprzętu: -->
https://1drv.ms/v/s!ArspjHKFBbnc5CFxxmz9dQgtH6JY