Grudzień 05, 2020, 15:00:15 pm

Autor Wątek: God of War 3  (Przeczytany 20378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hugo75

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 23
  • Reputacja: 0
God of War 3
« dnia: Luty 14, 2011, 17:27:37 pm »
witam mam pytanko, czy udało się komuś te gierki odpalić bez płytki w napędzie oczywiście z CFW 3.55, MM 1.15.


// nazwa tematu poprawiona, 1 gre ! ,czytaj regulamin działu ! administracja
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2011, 17:40:33 pm wysłana przez thenat17 »



PS3-Hack.com.pl

God of War 3
« dnia: Luty 14, 2011, 17:27:37 pm »

Offline sito76

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 14, 2011, 18:01:05 pm »
musi być płytka.

arucard18

  • Gość
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2011, 11:49:31 am »
witam.

Nie chcę zakładać nowego tematu, a mam problem z gra

jak jest wątek gdzie ścigam apolla, zrywa się most drewniany i się pali, to nie mogę w pewnym momencie dalej do góry przeskoczyć, próbowałem już z 20x. >:(

Miał ktoś taki problem? może jakiś patch, albo chociaż save z gra?

Offline ellleone

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Jak odpalić GOD OF WAR 3 (CFW 3.55)
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 03, 2011, 13:31:58 pm »
Witam,prosze o kilka informacji (opcji) na odpalenie GOW 3 na CFW 3.55.
-dysk zew. czy wew.
-płyta w środku?
-jaki menager
Ogólnie prosił bym o informację o każdej działającej możliwości,będe dozgonnie  :o wdzięczny !z góry dzięki ..pozdr.

PS3-Hack.com.pl

Jak odpalić GOD OF WAR 3 (CFW 3.55)
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 03, 2011, 13:31:58 pm »

Offline ellleone

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 05, 2011, 12:17:38 pm »
Mam jeszcze jedno pytanie ,mam dysk 40Gb a gra jest troche większa . Czy mogę usunąc na przykład dubbingi niem,fran,hisz...itd. czy gra odpali bez tych pliczków..pozdro

+5 warn za double post.zombie30
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 05, 2011, 13:37:41 pm wysłana przez zombie30 »

Offline matuch78

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 1
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 05, 2011, 12:54:19 pm »
ellleone oczywiście że możesz poszukaj na forum programik PS3 GAME RIPPER 3.1 i za pomocą niego to zrobisz .Jak się nie mylę można ją odchudzić o 15 GB usuwając niepotrzebne języki i wszystkie bonusy.

Offline ellleone

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 05, 2011, 17:23:25 pm »
zabieram się za ten programik,
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2011, 14:20:37 pm wysłana przez ellleone »

Offline ellleone

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 28, 2011, 14:21:17 pm »
No to mam problem,dzis pierwszy raz próbowałem odpalic (GRE) GOW3 wersje BCES00510 z płytą w napędzie.Gra na dysku wewnętrznym .
Włączyłem Multimana,dałem select+x ,następnie NIE i wywaliło mnie do XMB. Daje na ikonke z grą ,gra nie odpala,wywala mnie z powrotem do XMB. Co jest nie tak? Prosze o pomoc,poradnik,cokolwiek !

//podwójny post, łamiesz regulamin forum, ostrzeżęnie 10%
Administracja
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2011, 17:49:54 pm wysłana przez thenat17 »

Razorez1991

  • Gość
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 28, 2011, 17:00:43 pm »
Zaktualizuj grę przez multiMAN'a [START]+R3 (wciśnij gałkę R)

Offline ellleone

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 28, 2011, 17:06:22 pm »
zrobiłem tak i nic nie pomogło, niech ktoś napisze czy działa na wewnętrznym dysku
« Ostatnia zmiana: Maj 01, 2011, 15:34:45 pm wysłana przez ellleone »

Offline Sebixu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 29, 2011, 09:22:24 am »
 Ja mam wstawkę "God of War III *2010* [EUR] [BD] [MULTi11] [JB] [PS3-HACK]" z torrenta i gra mi się nie uruchamia na wew. dysku . jedynie na zwenętrznym ..:/ ma ktoś na to radę ?? Próbowałem chyba wszystkiego .

Offline mracer164

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 81
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 03, 2011, 13:24:28 pm »
Czy gra działa z jakąkolwiek płytką włożoną do napędu, czy musi to być GOW 3?
ps3 320gb + 3.55 kmeaw
Jak pomogłem nie pogardzę plusem :)


Offline bartek04

  • zawsze gdy dziękujesz klikaj na łapkę zieloną:))
  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 213
  • Miejsce pobytu: dom
  • Reputacja: 8
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 03, 2011, 13:33:44 pm »
ja mam starter mova i tak odpalam wszystkie gry

Offline dwarazyjot

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 91
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #13 dnia: Maj 03, 2011, 18:57:34 pm »
Czy gra działa z jakąkolwiek płytką włożoną do napędu, czy musi to być GOW 3?

Jakakolwiek oryginalna plyta z gra.

Offline ciupciak

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #14 dnia: Listopad 23, 2011, 09:30:16 am »
hej, zassalem gowa http://torrenty.org/torrent/621899

nagrałem na wewnetrzny, odpalam najnowszym multimanem select X , wracam do xmb a tam ikona dalej pokazuje bluraya który jest w napędzie.
wersja BCES00510. help!

poterr

  • Gość
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #15 dnia: Listopad 24, 2011, 16:35:53 pm »
GOD of WAR III BCES00510
http://ul.to/qw5sxf

może to pomoże

Offline ciupciak

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #16 dnia: Listopad 25, 2011, 11:19:46 am »
niestety nie pomogło, zmieniłem nazwę, (było eboot.bin.bin) podmieniłem już na wewnętrznym z poziomu menadżera i dalej nic ( eboot.bin ma kolor czerwony).
może wina jest w tym że ściągałem na przenośny dysk twardy? rozpakowało się wzorowo, skopiowało na wewnętrzny hdd ps3 też wzorowo...

edycja:
może błąd powoduje to że ściągałem na zewnetrzny dysk twardy? wypakowałem na lapka, potem spowrotem na zew? bo coś widze nikt takiego problemu nie miał...
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2011, 12:50:05 pm wysłana przez ciupciak »

Zajbatsu

  • Gość
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 06, 2012, 23:18:38 pm »
Siema , znalazł ktoś w końcu rozwiązanie ? Ja próbowałem dosłownie wszystkiego : odpalania na wew i zew ,wgrywania różnych fixów , zamieniania eboot.bin, różne oryginały w napędzie i wraz k$^%a to samo , gdy odpalam to jest czarny ekran na moment i wywala mnie do xmb. Nie wiem może ktoś ściągnął jakąś dobrą wersję co mu działa ? Ja mam taką i nie działa: God_of_War_III_PS3_JB_EUR_(up_by_Glove) , BCES00510 .Jak ktoś rozwiązałten problem to niech napisze jak.

Karpiu

  • Gość
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 06, 2012, 23:24:35 pm »
Ja mam to samo z innymi grami. Niektore wymagaja fixow niektore nie tlyko oryginalna plytka w napedzie. I tez daje w multimanie pozniej na gre czarny ekran i po 10 sek wraca mi do menu.I nie mam juz pojecia co z tym zrobic

Driveskull

  • Gość
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #19 dnia: Luty 12, 2012, 10:44:45 am »
Witam . Podczas uruchamiania tej gry wyskakuje mi błąd ,że nie może załadować trofeów i prosi o wyjście z gry. Mam slima soft kmaev , wgrany tylko spoofer 4.0 , gra na dysku wewnętrznym , patch 1.03 . Data wporządku. ktoś może mi pomóc ?

Offline daro70

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 20, 2012, 16:57:54 pm »
Wersja gry jest uwalona żadnych fixów ,eboot.bin itp-grę na twardy dysk konsoli- multiMAN-plyta w napędzie i gra ruszy taka jest prawda.

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: God of War 3
« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 11, 2013, 09:07:56 am »
Nie wiem czy komuś może się to jeszcze przydac ale tym co gra wychodziła spowrotem do xmb ,odpowiedzialny za to plik to GAME.PSARC(154 mb) którego i ja nie miałem w usrdir i dlatego tak się dzialo,usunełem go przez przypadek ripując gre,słyszałem też że nie wolno wyżucać wszystkich wstawek (filmow z gry)ja wyzuciłem tylko te z nazwą BONUS.... i gra działa ;)
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2013, 09:10:42 am wysłana przez marciniak »

PS3-Hack.com.pl

Odp: God of War 3
« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 11, 2013, 09:07:56 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.