0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Probowałem zagrać z kolegą z forum o nicku "twoja_stara" niestety za każdym razem przy próbie połączenia wyskakuje informacja ze gra już niedostępna...
Wchodzę w multimana, odpalam gierkę poprzez X wychodzi mi do XMB i gry nie ma , nie mogę uruchomić żadnej gry, ktoś mi powie czemu?
mi zainstalowal 3.56 i nie moge odpalic multimana. mialem kmeaw 3.55 o co kaman ? pobieralem z :http://rebug.me/
to ladnie sie sam zalatwilem.... tzn moj brat ktory usilnie twierdzi ze pobieral z tej wlasnie strony... a soft mialem ps3ita ale to juz i tak bez znaczenia jest teraz... i ja tu sie nie wku.....ić ? tyle gier a teraz nic... pozdro.
Kij Ci w oko Krainagsm. moze adminem zostan ? Bachorem to ty jestes a ja bede pisal co mi sie zywnie podoba i nie bedziesz mnie tu pouczal jakbys byl niewiadomo kim !!! a jezeli post jest nie na temat to admin sie tym zajmuje a nie ty. A jak chcesz zobaczyc swiatelko w tunelu to tez cos zrob w tym kierunku !!! a nie tylko siedzisz na tylku i czekasz na gotowca skopiowac i grac . Kazdy ma prawo wyrazic wlasne zdanie !!! po to jest to forum. A jesli bys czytal uwaznie posty to bys zauwazyl ze ludzie niekoniecznie pisza najnowsze doniesienia o PSN tylko rzeczy nie zwiazane z TEMATEM . moj wpis nie odbiegal od tematu. Bys lepiej napisal jakiegos NEWSA co wlasnie z PSN, lepszy bylby pozytek. Ale zapewne nic na ten temat nie wiesz ciekawego...Wiec Milego czekania. ja instaluje OFW 3.60 Kto nie ryzykuje ten nie ma.....
Cytat: Mietek26 w Kwiecień 05, 2011, 10:27:16 amto ladnie sie sam zalatwilem.... tzn moj brat ktory usilnie twierdzi ze pobieral z tej wlasnie strony... a soft mialem ps3ita ale to juz i tak bez znaczenia jest teraz... i ja tu sie nie wku.....ić ? tyle gier a teraz nic... pozdro.Widze, że nieźle się urządziłeś..... ale swoją drogą to albo wcześniej kłamałeś albo kłamiesz teraz... pod spodem wytłuszczony cytat z Ciebie.Cytat: Mietek26 w Marzec 24, 2011, 13:38:23 pmKij Ci w oko Krainagsm. moze adminem zostan ? Bachorem to ty jestes a ja bede pisal co mi sie zywnie podoba i nie bedziesz mnie tu pouczal jakbys byl niewiadomo kim !!! a jezeli post jest nie na temat to admin sie tym zajmuje a nie ty. A jak chcesz zobaczyc swiatelko w tunelu to tez cos zrob w tym kierunku !!! a nie tylko siedzisz na tylku i czekasz na gotowca skopiowac i grac . Kazdy ma prawo wyrazic wlasne zdanie !!! po to jest to forum. A jesli bys czytal uwaznie posty to bys zauwazyl ze ludzie niekoniecznie pisza najnowsze doniesienia o PSN tylko rzeczy nie zwiazane z TEMATEM . moj wpis nie odbiegal od tematu. Bys lepiej napisal jakiegos NEWSA co wlasnie z PSN, lepszy bylby pozytek. Ale zapewne nic na ten temat nie wiesz ciekawego...Wiec Milego czekania. ja instaluje OFW 3.60 Kto nie ryzykuje ten nie ma.....
witam. zweryfikował by ktoś sumę MD5 A20B4D659BB863A6016218BBA43F28B9 dla REBUG_355.1_PS3UPDAT.PUP
Posiadam konsole NTSC UC po zainstalowaniu rebug wsio smiga ale w ustawieniach *Rebug nie mam kilku opcji (porównywałem z filmem na youtube). Dwie opcje które mnie interesowały HDCP ON/OFF i Select Region konsola NTSC ich nie posiada Mam też problem z grami online - piszecie że GT5 wam działa a mi nie mam jakiś tam error 2:0 jak łączy się online. W RE5 nikt nie chce sie dołączyć choć wszystko wygląda normalnie i rankingi można odczytać ludzi 3.60. Dead Nation v 0.0.0 odczytuje też rankingi ale nikt też nie chce się dołączyć.
Żadna z gier, które do tej pory sprawdziłem nie działa online na tym sofcie (GT5, Mortal Kombat vs DC Universe, LBP2, Buzz: Świat Quizów, Killzone 3 PL oraz Call OF Duty: Black Ops) W większości wyświetlany jest komunikat o niedostępności serwera.
Cytat: sobek2000 w Kwiecień 06, 2011, 00:06:57 amŻadna z gier, które do tej pory sprawdziłem nie działa online na tym sofcie (GT5, Mortal Kombat vs DC Universe, LBP2, Buzz: Świat Quizów, Killzone 3 PL oraz Call OF Duty: Black Ops) W większości wyświetlany jest komunikat o niedostępności serwera.Jak bys przeczytal caly moj poradnik to bys wiedzial co dziala i jak laczyc sie do blacka. za brak znakow sry, z koma pisalem
czy jest jakas rada na to aby dzialaly fifa 11 i np f1 2010. niby jest napisane ze fifa dziala, ale jak chce pobrac aktualizacje skladow to wyskakuje ze nie mozna pobrac, a dodam ze mam patcha fify
cotojestwtf w fife grasz z ludźmi z całego świata czy tylko ze znajomymi ? jak chce zagrać w fife to pokazuje mi śmieszne liczby np. że graczy online jest 10, meczy 3 itp. no i nie mogę z nikim zagrać... nie wiem czy jest coś u mnie źle, czy po prostu tak to działa...