Październik 24, 2020, 13:33:07 pm

Autor Wątek: Showtime - wątek ogólny  (Przeczytany 168811 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hal1k

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 119
  • Reputacja: 0
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #90 dnia: Kwiecień 21, 2013, 19:27:38 pm »
Mam Rogero 4.40. 1.3 i najnowszy Showtime 4.02
Jak odpalam jakiś film to wywala mi komunikat HTTP Client Autorized Error i chce żeby wpisać Login i Hasło.
Ale do czego ten login? Anulowanie nie pomaga za pierwszym razem.
Gdzie to ustawić?

Skonfiguruj poprawnie połączenie internetowe w swojej konsoli. Zapewne jakiś plugin automatycznie po włączeniu programu usiłuje połączyć się z internetem.

Kolega z poprzedniego posta:
Zainstaluj sosbie ShowTime Disc Access, dzięki temu będziesz miał dostęp do jakichkolwiek danych znajdującej się na płycie.


Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #90 dnia: Kwiecień 21, 2013, 19:27:38 pm »

Offline rychmar

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2012
  • Wiadomości: 38
  • Reputacja: 0
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #91 dnia: Kwiecień 21, 2013, 23:12:24 pm »
Połączenie sieciowe mam skonfigurowane dobrze. Ciągne filmy z urządzenia w sieci NSA, ale ciągle chce to hasło i login.
Wpisywałem już wszystkie znane mi loginy i nic.

Edit.
Wpisałem usera Admin i moje hasło i zadziałało, komunikat przestał się pojawiać.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2014, 17:42:37 pm wysłana przez rychmar »

Offline Dav91

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 345
  • Miejsce pobytu: Białystok
  • Reputacja: 14
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #92 dnia: Maj 28, 2013, 21:32:45 pm »
Panowie skąd można pobierać pluginy do showtime?. Nie pasuje mi tam standardowy odtwarzacz muzyki :/
Ps2 SCPH 50004 FMCB 1.94 64mb
Ps2 SCPH 70004 FMCB 1.94 64mb
Ps3 CECHK04 500GB + 80GB Rogero 4.46 Cobra 7.00
Ps4 CUH1116A 500Gb OFW


Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #93 dnia: Maj 29, 2013, 00:01:10 am »
Panowie skąd można pobierać pluginy do showtime?. Nie pasuje mi tam standardowy odtwarzacz muzyki :/
http://www.ps3news.com/tag/showtime-ps3-plugins/

PS3-Hack.com.pl

Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #93 dnia: Maj 29, 2013, 00:01:10 am »

Offline Phil82

  • FoRuM UsEr
  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2013
  • Wiadomości: 55
  • Miejsce pobytu: 71
  • Reputacja: 4
  • Płeć: Mężczyzna
  • Jeśli wiem i mogę to pomogę
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #94 dnia: Maj 30, 2013, 12:27:19 pm »
Koledzy czy u was tez jest zwiecha konsoli po odpaleniu showtime  4.03.154 CEX z XMB  na rogero 4.30 ?

Edit. Po instalacji MM 4.40 i showtime 4.03.200 wszystko wróciło do normy :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2013, 09:01:39 am wysłana przez Phil82 »

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 456
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #95 dnia: Wrzesień 04, 2013, 15:49:52 pm »
Czy ktoś ma może linki do theme? Szukam w szczególności tego: http://www.ps3hax.net/wp-content/uploads/2012/04/showtime_256.png


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

Offline testowo

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2012
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #96 dnia: Czerwiec 24, 2014, 17:32:51 pm »
Korzystam z MultiMan 4.55.01 i ShowTime 4.6.8 podczas próby odczytania katalogów z urządzenia NAS napotykam na problem, PS3 odczytuje tylko stare katalogi, ostatnio stworzyłem katalog 2014.06 przez wszystkie urządzenia w sieci jest on widziany, natomiast PS3 uparcie listuje katalog główny a w nim tylko katalogi 2014.01 do 2014.05 nowo utworzonego katalogu nie pokazuje. Dodam, że w katalogu 2014.06 znajdują się różne pliki.

Jak zmusić ShowTime do poprawnego wyświetlenia wszystkich katalogów ?

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #97 dnia: Czerwiec 24, 2014, 20:34:05 pm »
Spróbuj może zainstalować showtima osobno (https://showtimemediacenter.com/downloads/showtime ) ewentualnie odśwież w nim listę katalogów.

Offline testowo

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2012
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #98 dnia: Lipiec 01, 2014, 18:09:13 pm »
Zainstalowałem oddzielnie showtime z podanego linku, ale niestety zachowuje się tak samo jak wersja dołączona do MultiMana :( nie odczytuje najnowszych katalogów.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Showtime - wątek ogólny
« Odpowiedź #98 dnia: Lipiec 01, 2014, 18:09:13 pm »

 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.