Październik 01, 2020, 22:40:27 pm

Autor Wątek: Mame na PS3?  (Przeczytany 49784 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline drakonia

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 106
  • Miejsce pobytu: Świdnica
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Korektor
Mame na PS3?
« dnia: Kwiecień 27, 2011, 11:52:04 am »
Witam,
Szukałem, nie znalazłem - czy ktoś z Was może wie coś na temat istnienia (bądź nie) emulatora MAME na PS3? I nie chodzi mi o emu pod Linuksa.


press play on tape then any key

PS3-Hack.com.pl

Mame na PS3?
« dnia: Kwiecień 27, 2011, 11:52:04 am »

Offline turpat

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 35
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 28, 2011, 21:11:44 pm »
Też sie podłączam. Chce pograć w asterixa w to :D

Offline madox

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 08, 2011, 23:35:30 pm »
a ja chce pograc violent storm :D szkoda ze fba next tego nie uruchamia:(

Offline Demon

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 32
  • Reputacja: 1
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 20, 2011, 18:53:58 pm »
Witam, jak wiadomo jest już emulator mame, czy działa on na 3.41? Pytam bo mam właśnie ten soft i po instalacji .pkg nic nowego nie pokazało się w /dev_hdd0, więc sam utworzyłem- dev_hdd0/ROMS/mame i wrzuciłem tam gry w postaci .zip, lecz emulator nie widzi gier. W czym może być problem?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 20, 2011, 18:53:58 pm »

Offline madox

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 20, 2011, 19:56:11 pm »
mame działą na 3.41 wrzuciełm romy w winrar i je widzi ale jak włczam to ładuja sie procenty i wywala bład error not fund a na pc normalnie z tego roma gry chodza. nie wiem w czym jest problem

Offline drakonia

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 106
  • Miejsce pobytu: Świdnica
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Korektor
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 20, 2011, 20:00:27 pm »
Z wszystkimi grami tak masz? Pamiętaj, że to wczesna wersja i może mieć problemy z kompatybilnością.
press play on tape then any key

Offline madox

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 20, 2011, 20:06:27 pm »
no wrzuciłem chyba ze 20 i z kada dzieje sie to samo a na pc normlanie chodza

Offline madox

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 20, 2011, 20:21:01 pm »
o to lista kompatybilnych gier na mame for ps3 nie ma tego jak narazie za duzo :( http://www.pshomebrew.net/wiki/PSMAME_Compatibility_List

Offline olseno

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 20, 2011, 20:39:53 pm »
o to lista kompatybilnych gier na mame for ps3 nie ma tego jak narazie za duzo :( http://www.pshomebrew.net/wiki/PSMAME_Compatibility_List

Z tej listy mi działa tylko jedna gra, trzeba dużo jeszcze poprawić w tym emulatorze. Jak na razie nie opłaca się ściągać.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2011, 20:44:53 pm wysłana przez olseno »

Offline olseno

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 20, 2011, 20:41:03 pm »
no wrzuciłem chyba ze 20 i z kada dzieje sie to samo a na pc normlanie chodza
Ja mam to samo jedna gra mi tylko działa a i po 1min wiesza mi konsole.

Offline dwarazyjot

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 91
  • Reputacja: 0
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 21, 2011, 17:08:00 pm »
No dramat jest. "Asterix" nie dziala, "kadilaki" nie dzialaja, "Punisher" nie odpala. Buuuuu... ;(

Offline SagatPL

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 21
  • Reputacja: 1
    • chomikuj.pl/SagatPL
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 25, 2011, 17:22:02 pm »
i tu sie mylisz bo odpala i cadilacs and dinosaurs i punishera tez - potrzebne sa dobrze dobrane romy i tyle.

Offline drakonia

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 106
  • Miejsce pobytu: Świdnica
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Korektor
Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 26, 2011, 22:52:20 pm »
Z tej listy mi działa tylko jedna gra, trzeba dużo jeszcze poprawić w tym emulatorze. Jak na razie nie opłaca się ściągać.

Na 50 interesujących mnie gier działa 44. To źle?
press play on tape then any key

PS3-Hack.com.pl

Odp: Mame na PS3?
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 26, 2011, 22:52:20 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.