Listopad 25, 2020, 03:54:50 am

Autor Wątek: MultiMAN - wątek ogólny  (Przeczytany 268003 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline top840

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 44
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #240 dnia: Listopad 10, 2012, 09:43:51 am »
Witam, ja mam taki problem. Szukalem na forum ale odpowiedzi nie znalazlem ani tutaj ani na zagranicznych. Otoz jak wybieram w multimanie jakas gre do uruchomienia to nie zawsze po wyjsciu do XMB na ikonce plyty jest moja wybrana gra, tylko rzeczywista gra w napedzie. Dzieje sie tak srednio 1 na 3-4 razy, musze wchodzic ponownie do multimana i wybierac ta gre, za drugim razem z reguly jest juz ok. Dzieje sie tak i na mojej konsoli i na konsoli brata, zainstalowalem i sobie i jemu wczoraj Rogero CFW 4.30.03 i objawy te same, multimana mam w wersji 04.09. Czy ma ktos podobny problem???


P.S. Mam jeszcze jeden problem, gdy gram w jakas gre i wcisne przycisk PS i wybiore multimana to zamiast wylaczyc gre i wejs do multimana, gra sie wylacza i nie uruchamia multimana tylko pozostaje w XMB.

P.S.2 Sorry za double post, prosze usunac ten pod spodem. Zamiast kliknac modyfikuj dalem sobie cytuj i dlatego tak.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2012, 10:11:13 am wysłana przez top840 »

PS3-Hack.com.pl

Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #240 dnia: Listopad 10, 2012, 09:43:51 am »

Offline Roller

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #241 dnia: Listopad 11, 2012, 01:13:16 am »
Cześć

Mam problem. Nie wiem czy ktoś się z tym spotkał.

Konsola 2004B 250 GB. Wcześniej soft 3.41 pod kluczem ps3break.com oraz open manager do gier.

Po udanym wgraniu cfw rogero 4.30 postanowilem sprawdzić w multimanie gry dotychczas zainstalowane.

Wszystko było, ba działało a nawet się dało zaktualizować. Tak więc dograłem nowe gry.

I konsola na Multimanie 4.09 . wszystko dalej było jak należy.

Konsola zostawiona na tydzień do obsługi przez mojego brata (20 lat) . Odpalał niby Pes 2013 i nic nie pstrykał.

Po tym właśnie tygodniu uruchamiam i patrzę multiman 4.10.xxxx. Zaktualizwałem , ale zwróciłem uwagę ze nie mam już gier, które jeszcze tydzień temu były !!!!!!!!!!

Mało tego. Konsoła z 250 gb podaje mi obecnie ok 80 gb wolnego miejsca.

Moje pytanie brzmi : Jak mam dostać się do tych gier, by przynajmniej oczyścić je z dysku.

O co tutaj chodzi?

Popadam w bezradność , i może po prostu coś pomijam .

Mam nadzieję, że mi pomożecie. Bardzo was proszę .

Pozdrawia

Offline marcin210886

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 63
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #242 dnia: Listopad 26, 2012, 01:01:44 am »
witam

mam pytanie:
czy multimana 4.13 mozna instalowac na 3.55?
i czy tez z mienia eboot pod 3.55 tak samo jak pod 4.30?
nie piszemy capslockiem

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 476
  • Reputacja: 13
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #243 dnia: Listopad 26, 2012, 02:01:57 am »
marcin zainstalowac napewno mozna. A czy zmienia ebooty sprobuj sam a sie przekonasz ;)

PS3-Hack.com.pl

Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #243 dnia: Listopad 26, 2012, 02:01:57 am »

Offline plowiec1

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #244 dnia: Listopad 27, 2012, 08:16:54 am »
Mam MM 2.xx.xx i przy nowych grach nie pokazuje mi okładek.Czy mogę jakoś je dodać nie instalując MM 4.xx.xx?

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #245 dnia: Listopad 27, 2012, 08:22:08 am »
Mam MM 2.xx.xx i przy nowych grach nie pokazuje mi okładek.Czy mogę jakoś je dodać nie instalując MM 4.xx.xx?

na psx-scene, ,w oficjalnym wątku DeanK multimana są linki do 23xx okładek. pobrać,, wgrać i gotowe.



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline FishBone

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2012
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #246 dnia: Listopad 28, 2012, 09:55:14 am »
Mam problem z Multimanem :(

Mialem soft 3.41 po czym wgralem OWF 3.55 a następnie 4.30 v1.04 Rogero i Multimana na zmiane 04.08.01 i 04.13.00

Niestety gdy umieszczam gry w GAMES na hdd0 moj multiman wogole tych gier nie widzi. Przez mmOS widac te gry i ich prawidlowe scieżki, a multiman dalej nie reaguje.

Instalowalem kilka emulatorow na nes, genesis i amige - te akurat multiman widzi, jako aplikacje oraz jako gry w retro...

Prosze o pomoc w razwiązaniu tego problemu...

Offline litman83

  • PS3 FOREVER
  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 67
  • Miejsce pobytu: Pardubice
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #247 dnia: Listopad 29, 2012, 20:54:15 pm »
Wam tez tak dlugo kopiuje ten nowy multiman 4.XX?Mi 700MB kopiowalo 20 min z konsoli na zewnetrzny,mam Verbatima 2,5-5400rpm,to jest normalne?Na starym multimanie 2.09 jak dobrze pamietam kolo 15MB na sekunde szlo.

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 476
  • Reputacja: 13
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #248 dnia: Grudzień 01, 2012, 07:29:04 am »
Daje tutaj bo jakos @Manhatan nie dodal linku w temacie z linkami.
http://www.putlocker.com/file/4D94DB7263057861
multiMAN ver 04.14.01 UPD CEX by FROG.rar

Offline miesko

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Która wersja muliMANA dla mnie
« Odpowiedź #249 dnia: Grudzień 03, 2012, 20:17:46 pm »
Witam.
Konsole mam od nie tak dawna bo prawie od roku i mozna poweidziec ze jestem zielony w tych sprawach i dlatego mam kilka pytan :
Posiadam Konsole slim 320GB z fabrycznym softem 3.55, oprogramowanie ktore uzywam to ComgenieAwesomeFilemanager355 i Rogero V8. 4 i chcialem sobie teraz zainstalowac multiMANA zeby ulatwic sobie sprawe bo posiadam gry ktorych pliki maja ponad 4GB i jak je podziele to nie wiem czy moje obecene oprogramowanie posiada obcje scalania tak jak mowilem jestem jeszcze zielony w tych sprawach a multiMAN ma w sobie obcje scalania i dodatkowo widzi partycje NTFS na dysku zew.
1. Ktora obecnie wersje multiMANA zainstalowac na moje 3.55 kmeaw ?
2.Jezeli multiMAN widzi partycje NTFS to czy musze duze pliki dzielic czy moge bez problemu je kopiowac na dysk wewnetrzny?
3.Czy musze usuwac Rogero zeby zainstalowac multiMANA ?
Dzieki za pomoc  :)

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Która wersja muliMANA dla mnie
« Odpowiedź #250 dnia: Grudzień 03, 2012, 20:33:04 pm »
1. kazda wersje multimana bo inncyh wersji niema :P dziwne pytanie zadajesz
2.  nie, rogero manager nie przeszkadza.



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline miesko

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Która wersja muliMANA dla mnie
« Odpowiedź #251 dnia: Grudzień 03, 2012, 20:49:36 pm »
ale chodzilo mi czy najnowsza wersje czy jakas wczesniejsza bo z tego co wyczytalem na najnowsza jest generalnie tylko dla 4.20 i 4.30 bodajze chodzi mi o zmiany wprowadzone, dlatego takie pytanie z mojej strony  ;)
wiec jaka by byla najlepsza dokladnie i czy BASE czy FULL?
Dzieki :)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 20:57:01 pm wysłana przez miesko »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Która wersja muliMANA dla mnie
« Odpowiedź #252 dnia: Grudzień 03, 2012, 21:03:59 pm »
wersje 4.10 i nowsze można zaisntalwoać na 3.55, tak samo działają.

wersja full zaweira okładki gier,, tylko taka różnica. a wersja BASE ściąga je z neta jak masz konsole podpiętą pod sieć.



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline miesko

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Która wersja muliMANA dla mnie
« Odpowiedź #253 dnia: Grudzień 03, 2012, 21:15:58 pm »
ok dzieki wielkie za odp
pozdrawiam :)

Edit:jeszcze mam takie glupie pytanie bo nie znam sie na tym wyczytalem ze multiman potrzebowal dodatkowo jeszcze pliku BDEMU, czy wersja 04.14.00 FULL tez go wymaga, a jak tak to gdzie moge go znalesc?
Dzieki :)

Posty się modyfikuje a nie klepie jeden pod drugim. Regulamin się kłania. Warn 20% za doublepost.

Ok sory moj blad
Odpowie mi ktos na pytanie??Moze pytania dla niektorych wydawaja sie glupie ale  nie znam sie na tym a to jest w koncu dzial dla nowych.
thx





« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 23:30:20 pm wysłana przez miesko »

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Która wersja muliMANA dla mnie
« Odpowiedź #254 dnia: Grudzień 04, 2012, 12:06:31 pm »
czy wersja 04.14.00 FULL tez go wymaga, a jak tak to gdzie moge go znalesc?
Dzieki :)

w każdej wersji Full on jest.

Offline miesko

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Która wersja muliMANA dla mnie
« Odpowiedź #255 dnia: Grudzień 04, 2012, 23:31:01 pm »
Wgralem sobie multiMANA ver 04.14.00 FULL (20121128) i jak podlaczam dysk zewnetrzny gdzie sa 2 partycje pierwsza w ntfs i druga w fat 32 to widzi mi tylko ta w facie.Zmienilem juz plik USB.CFG wgralem na konsole do odpowiedniego katalogu i jak nacisne start + trojkat to wyskauje mi komunikat zmieniam tryb wyswietlania prosze czekac.Nastepnie jak wchodze przez menager w multimanie to pokazuja mi sie dodatkowo jakies pvd_usb000, pvd_usb001,pvd_usb002 a czasami nawet 3 albo pvd_usb000 i pvd_usb004. Co to jest?? A jak w to wejde to tak jakby sie cos robilo i pisze w oknie na dole zmieniam tryb wyswietlania i nawet po 20 min dalej jest bez zmiana jak chce zamknac okno to sie nie da tylko musze wyjsc z multimana.
Pomocy i dzieki z gory

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Która wersja muliMANA dla mnie
« Odpowiedź #256 dnia: Grudzień 05, 2012, 09:20:38 am »
Który plik USB.CFG wgrywałeś?

Jeśli swój to z tego co jest w opisie nowego MM nie potrzeba tego pliku "konfigurować" więc chyba powinieneś wgrać ten co jest zawarty we wstawce FULL, jeśli inaczej (czytaj wgrywałeś ich plik nie swój) to musisz "skonfigurować" ten plik, jak jest w dziale Poradniki.

Offline miesko

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #257 dnia: Grudzień 05, 2012, 10:31:42 am »
Edytowalem i wgralem plik USB.CFG ktory byl juz w multimanie  w katalogu advanced.
Mam jeszcze takie pytania:
1.Mam 2 partycje na dysku zew. pierwsza jest na NTFS a druga na FAT32.Czy jak wpisuje VendorID:ProductID to na koncu podaje ktora partycja jest na NTFS czyli w moim przypadku pierwsza? czyli 0x0bc2:0x3008:1 czy wpisuje ogolnie ile jest partycji na dysku niezaleznie od rodzaju? czyli 0x0bc2:0x3008:2.
2.Czy musze wykasowac te dane co sa juz zawarte w tym pliku USB.CFG czyli 0x13fd:0x1240:1 czy pod nim dopisac swoje?
Moze w tym tkwi problem bo narazie nic nie kasowalem tylko dopisalem 0x0bc2:0x3008:1.
I co to sa te  pvd_usb000, pvd_usb001,pvd_usb002 itd??
JAk wgrywalem ten co byl w multimanie bez konfigurowania to tez widzial tylko partycje FAT32 a NTFS nie
Dzieki  :)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2012, 10:53:51 am wysłana przez miesko »

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 476
  • Reputacja: 13
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #258 dnia: Grudzień 05, 2012, 11:16:03 am »
Chyba powinienes zrobic pierwsza FAT32 a druga NTFS. ((mM supports up to 2 partitions: FAT32+NTFS, NTFS+NTFS, FAT32+FAT32). A z tego co pisza to niby w ogole nie jest potrzebny plik USB.CFG w nowej wersji multimana do dyskow z ntfs.

Offline miesko

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #259 dnia: Grudzień 05, 2012, 15:26:39 pm »
Ok dzieki sprobuje tak zrobic jak zwolnie miejsce na dyskku zebym mogl sformatowac i wtedy napisze co i jak  :D
Pzdr.

Offline Hal1k

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 119
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #260 dnia: Grudzień 10, 2012, 16:48:14 pm »
Posiadam najnowszą dostępną wersję multimana (przed chwilą robiłem update z poziomu konsoli) i nie wyświetla mi okładek do najnowszych gier takich jak Black Ops 2 i Far Cry 3 (z kolei Assasin 3 czy np. Most Wanted nie ma takiego problemu), zaznaczam że w opcjach MM mam włączoną opcję pobierania okładek.

Macie podobny problem ? Może baza okładek skąd MM je ściąga nie jest zaktualizowana?


Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #261 dnia: Grudzień 11, 2012, 10:14:05 am »
Posiadam najnowszą dostępną wersję multimana (przed chwilą robiłem update z poziomu konsoli) i nie wyświetla mi okładek do najnowszych gier takich jak Black Ops 2 i Far Cry 3 (z kolei Assasin 3 czy np. Most Wanted nie ma takiego problemu), zaznaczam że w opcjach MM mam włączoną opcję pobierania okładek.

Macie podobny problem ? Może baza okładek skąd MM je ściąga nie jest zaktualizowana?

myślę, że nie dość świeże te gry są i masz rację jeszcze nie poszła aktualizacja okładek,a AC3 ma już ponad miesiąc więc mieli czas aby dodać.

Offline Lisciu92

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Maj 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Multiman - niekompletna instalacja
« Odpowiedź #262 dnia: Grudzień 12, 2012, 01:54:16 am »
''Uwaga ,

Twoja instalacja mmCMa jest niekompletna
Prosze zainstalowac jeszcze raz wersje BASE lub FULL , poniewaz mozesz miec problemy z wysfietlaniem grafiki w programie ''

To zaczęło wyskakiwac mi po aktualizacji multimana . Ostatnio aktualizowałem z multiMAN_04.13.00 / do wersji 04.14.00/04.15.00 i zawsze jest to samo ;/  Musiałem cofać soft ROGERO 4.30 V 2.3 zeby na nowo wgrac podstawowa wersje BASE i usunac poprzednia i zawsze jak daje aktualizuj robi sie to samo.

Jest może jakies rozwiązanie na to ? Czy miał juz ktos moze taki problem? Prosze bardzo o odpowiedz czy idzie to jakos naprawić.

P.s Multiman idzie normalnie odpalic dalej po zatwierdzeniu tego komunikatu ale za kazdym właczeniem jest to samo.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2012, 01:56:08 am wysłana przez Lisciu92 »

Offline sebf

  • PS3 NewsMaker
  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 1207
  • Miejsce pobytu: ie
  • Reputacja: 4
  • Moje PW jest tylko od ważnych spraw!
Odp: Multiman - niekompletna instalacja
« Odpowiedź #263 dnia: Grudzień 12, 2012, 02:47:26 am »
Zawsze warto instalować wersje full.
Jeśli wykorzystujesz informacje z forum PS3-Hack.com.pl, zwróć się o zgodę na publikację do autora danego tekstu. Copyright © 2010-2013 by PS3-Hack.com.pl



Offline zawi3j

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Multiman - niekompletna instalacja
« Odpowiedź #264 dnia: Grudzień 12, 2012, 09:14:11 am »

Offline kojot_majster

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 6
  • Miejsce pobytu: Zielona Góra
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #265 dnia: Grudzień 13, 2012, 18:21:18 pm »
Witam!
Szykowałem sie pod zainstalowanie CFW4,2 rogero no i zainstalowalem multimana skopiowalem ten plik 80000 czy jak mu tam i chodzil mi MM ale potem cos sie zje**** i nie moglem go właczyc wiec wywalilem i zainstalowalem jeszcze raz jak poprzednim razem ale caly czas wyskakuje blad przy wlaczaniu 80029519

neich ktos pomoze:P bo widze sie nie doczekam:P
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2012, 10:09:37 am wysłana przez kojot_majster »

Offline doman9

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Multiman - niekompletna instalacja
« Odpowiedź #266 dnia: Grudzień 15, 2012, 21:31:05 pm »
''Uwaga ,

Twoja instalacja mmCMa jest niekompletna
Prosze zainstalowac jeszcze raz wersje BASE lub FULL , poniewaz mozesz miec problemy z wysfietlaniem grafiki w programie ''

To zaczęło wyskakiwac mi po aktualizacji multimana . Ostatnio aktualizowałem z multiMAN_04.13.00 / do wersji 04.14.00/04.15.00 i zawsze jest to samo..."
Witam
Mam podobny problem...
Zainstalowałem multiMAN ver 04.08.00 FULL CEX (20121023) a po zaktualizowaniu softu przez net do 4.16 :( mam to samo...

EDIT: Pomogło wywalenie multimana, zainstalowanie od nowa 4.14 a na to online poszło 4.16.01 (wcześniej było o 4.16.00)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2012, 00:07:05 am wysłana przez doman9 »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #267 dnia: Grudzień 15, 2012, 22:40:04 pm »
pewnie dlatego że najpierw trzeba zrobić ręcznie do 4.14 a potem online do wyższych... ale kto czyta ,,,liste zmian" w nowej wersji programu...



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline marcin210886

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 63
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #268 dnia: Grudzień 15, 2012, 23:33:35 pm »
4.14 instalowalem recznie. teraz ma dostepna aktualizacje do 4.16.1
gdy ja pobiore i zainstalu to pokazuje sie ekran z trzema pytaniami i odpowiadam aszedzie tak i potym wychodzi do xmb. i tak zawsze. wie ktos czemu?
moje cfw rogero cfw rogero 4.30 v2.03
nie piszemy capslockiem

Offline kosmacz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #269 dnia: Grudzień 24, 2012, 12:23:57 pm »
U mnie po dzisiejszej aktualizacji z neta do wersji 4.17.03 podczas akceptacji zgody (agreement) 1/3 czarny ekran  :o i nie da sie wejsc za MM za c*****e. 

PS3-Hack.com.pl

Odp: MultiMAN - wątek ogólny
« Odpowiedź #269 dnia: Grudzień 24, 2012, 12:23:57 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.