Październik 01, 2020, 20:07:42 pm

Autor Wątek: FIFA 12  (Przeczytany 74730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

adamozryw

  • Gość
FIFA 12
« dnia: Wrzesień 23, 2011, 16:56:55 pm »
Do sieci wyciekła nowa FIFA 12, ale jak każdy z Was pewnie się orientuje potrzebuje ona OFW 3.66. Podobnie jest z nowym Driverem San Francisco. Moje pytanie brzmi, czy jest jakikolwiek sposób aby ominąć te zabezpieczenia? Co róż nowa gra, a tu piszę że bez 3.66 sobie nie pogramy. Z góry dzięki za odpowiedź.



PS3-Hack.com.pl

FIFA 12
« dnia: Wrzesień 23, 2011, 16:56:55 pm »

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 456
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 23, 2011, 17:02:16 pm »
Zapoznaj się z FAQ i poczytaj trochę forum to się dowiesz. Pytasz o podstawowe rzeczy kolego.


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

Offline mgrradar

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 374
  • Reputacja: 5
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 23, 2011, 17:33:06 pm »
 ,, nastepnym razem proszę zajrzeć tutaj : http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,4823.0.html jest to lsita gier wymagających wyższego firmware. ''
PS 3 Slim 640GB/500GB-USB ,3.55 TB, 2xpady ,2xMove ,Philips 40 9705

Offline grunia88

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Fifa 12
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2012, 07:58:40 am »
Witam, może ktoś wrzucić aktualne składy do fify 12?ktoś pisał że ma save, bo w necie nic nie mogę znaleźć na PS3, na pc i pes12 jest od groma a tu nic...z góry dzięki

PS3-Hack.com.pl

Fifa 12
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2012, 07:58:40 am »

kaczyni666

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 12, 2012, 09:27:59 am »
gdzie mogę znaleźć na forum llink do torrenta fify 12 w ver polskiej ?? bo przeszukuję forum i nie widzę :/

Offline yo!3k

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 57
  • Reputacja: 0
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 12, 2012, 10:26:42 am »
Cos chyba zrobilem nie tak...
Skorzystalem z linkow podanego od jednego z uzytkownika na tej stronie (te 24 czesci) wyszly 3 czesci pkg, zainstalowalem, wszystko jest po polsku, ale brak JAKIEGOKOLWIEK komentarza!?!
W opcjach nie mozna przestawic.

------------
reinstalowalem i wszystko juz dziala;)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2012, 12:39:18 pm wysłana przez yo!3k »

Offline eric13

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 101
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 12
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 12, 2012, 16:23:25 pm »
Witam, może ktoś wrzucić aktualne składy do fify 12?ktoś pisał że ma save, bo w necie nic nie mogę znaleźć na PS3, na pc i pes12 jest od groma a tu nic...z góry dzięki
wysłałem ci na email i wrazie czego wrzuc je na neta bo ja nie wiem jak

Offline ematgroup

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 28
  • Reputacja: 0
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 12, 2012, 22:23:34 pm »
Dobra a powiedzcie mi jak wygląda sprawa z aktualizacjami gier zcrackowanych z psn. Mam teraz fife 12 elegancko działającą i pyta się mnie czy aktualizować do ver 1.03. No i ja się pytam czy można czy nie :)
Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie.

Von Clausewitz

Offline eric13

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 101
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 12, 2012, 22:26:56 pm »
Dobra a powiedzcie mi jak wygląda sprawa z aktualizacjami gier zcrackowanych z psn. Mam teraz fife 12 elegancko działającą i pyta się mnie czy aktualizować do ver 1.03. No i ja się pytam czy można czy nie :)
nie aktualizuj bo ci nie bedzie działac po tej aktualizacji.Ja zaktualizowałem i musiałem odinstalowac i jeszcze raz zainstalowac bez 1.03 żeby chodziła

Offline grunia88

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 13, 2012, 09:16:41 am »
Tutaj macie te aktualne składy jakie dostałem, tylko nie miałem czasu sprawdzić- sesja...;) Powinno instalować się normalnie, pendrive-folder PS3- itd.

http://hotfile.com/dl/141533156/80b5c7a/SAVEDATA.rar.html

Offline maciek49

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 13, 2012, 13:20:37 pm »
fifa działa na 3,55?!

tomazzo

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 13, 2012, 14:54:55 pm »
witam.prosze o mala pomoc.sciagłem i wypakowałem pliki.mam trzy i co trzeba z nimi zrobic. :-[

Offline przemek21311

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 2
  • Miejsce pobytu: Libiąż
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 13, 2012, 15:14:25 pm »
Instalować po koleji PKG 1,2,3

tomazzo

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 13, 2012, 15:27:43 pm »
ok poszło
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2012, 15:54:39 pm wysłana przez tomazzo »

Offline ozim

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Re: FIFA 12
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 13, 2012, 15:34:15 pm »
Mozna instalowac update 1.03 czy beda jakies problemy?

Offline ematgroup

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 28
  • Reputacja: 0
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 13, 2012, 15:45:49 pm »
będą problemy pytałem o to kilka postów wyżej.
Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie.

Von Clausewitz

EloZiom

  • Gość
FIFA 12
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 13, 2012, 16:10:06 pm »
Mozna instalowac update 1.03 czy beda jakies problemy?

Jak go zainstalujesz gra sie nie uruchomi, bo będzie potrzebowała wyższego FW.

Offline mgrradar

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 374
  • Reputacja: 5
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 13, 2012, 16:54:16 pm »
Tutaj macie te aktualne składy jakie dostałem, tylko nie miałem czasu sprawdzić- sesja...;) Powinno instalować się normalnie, pendrive-folder PS3- itd.

http://hotfile.com/dl/141533156/80b5c7a/SAVEDATA.rar.html

Sprawdzał ktoś ?
PS 3 Slim 640GB/500GB-USB ,3.55 TB, 2xpady ,2xMove ,Philips 40 9705

aldi11

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 13, 2012, 17:03:26 pm »
Witam,
Mam problem z uruchomieniem  gry.
zainstalowałem pliki PKG 1,2,3 (w menu głównym - Install Package Files)
Po zainstalowaniu powyższych plików pojawiła się na dole ikona z grą FIFA 2012, 
bez wchodzenia do multimana odpalam grę i podczas ładowania wyskakuje komunikat:   
Podczas operacji uruchamiania wystąpił błąd (80010017).
Oczywiście płyta jest w napędzie.
Możecie mi podpowiedzieć co robię źle, że nie mogę tej gry odpalić?



CFW 3.55, Multiman 2.09

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 13, 2012, 17:09:32 pm »
@up

80010017 - Nie można uruchomić gry z Blu-Ray
*Płyta lub czytnik mogą być uszkodzone lub zabrudzone

czyli wgraj bdemu 2 dostepne na forum

lub

usun i spróbuj jeszcze raz, nie pomieszałes kolejnosci ? + sprawdz czy waga sie zgadza.

EP0006-NPEB00688_00-FIFA12PSNFIXED01.pkg 3,24 GB
EP0006-NPEB00688_00-FIFA12PSNFIXED02.pkg 2,72 GB
EP0006-NPEB00688_00-FIFA12PSNFIXED03.pkg 2,96 GB



aldi11

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #20 dnia: Styczeń 13, 2012, 18:21:17 pm »
Przeinstalowałem pliki PKG i  bdemu2 3.55.
Niestety problem nie ustąpił.

Może ktoś mi podać linka jak odpalić gry z PSN ponieważ pierwszy raz je instaluje i być może gdzieś popełniłem błąd.

PS.
FIFA chodzi wam bez plyty w napedzie.

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #21 dnia: Styczeń 13, 2012, 18:42:30 pm »
To zadna filozofia instalujesz 3 pliki pkg i ikonka Fifa 12 ukzauje ci sie w XMB, odpalasz i grasz :)
Nie potrzeba płyty w napędzie.



aldi11

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #22 dnia: Styczeń 13, 2012, 18:49:34 pm »
To dokładnie tak robię i niestety mam komunikat brak płyty w napędzie

---------------------------

to jeszcze jedno pytanie.
Grę instaluję w XMB - Install Package Files. tak?

może ktoś podesłać mi sprawdzone pliki dbemu2 pod CFW 3.55 Kmeaw.

czy brak zainstalowanych tych plików może powodować moje problemy?
FIX_PERMISSIONS_Waninkoko_Kmeaw_CFW_3.55
kmeaw_lv2_patcher_v8
lv2_v6
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2012, 19:16:35 pm wysłana przez aldi11 »

artur9900

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #23 dnia: Styczeń 13, 2012, 21:35:39 pm »
koledzy mam takie pytanko posaiadam  fife 12 pl i jak teraz mialbym ja przerobic bez kolejnego sciagania Tej wersji co chodzi Fifa 12 EXEtrimALL  czy jednak musze ponownie sciagac??

EloZiom

  • Gość
FIFA 12
« Odpowiedź #24 dnia: Styczeń 13, 2012, 21:40:09 pm »
koledzy mam takie pytanko posaiadam  fife 12 pl i jak teraz mialbym ja przerobic bez kolejnego sciagania Tej wersji co chodzi Fifa 12 EXEtrimALL  czy jednak musze ponownie sciagac??

Raczej pobrać ponownie, przecież niewiadomo, jak oni to zrobili, a co dopiero zwykły użytkownik.

aldi11

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 13, 2012, 23:13:01 pm »
niestety chyba nie przyjdzie mi pograć w FIFE 12 trzy razy instalowałem pliki 1,2,3, kilka różnych wersji dbemu i lipa.
ciągle błąd:  operacji uruchamiania wystąpił błąd (80010017).

Pomysły się wyczerpały, chyba że w macie jeszcze jakiś pomysł?




Gra pobrana z torrentow wystawiona przez martabartek

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #26 dnia: Styczeń 14, 2012, 03:39:22 am »
aldi11 nie wiem jak ci pomoc, jakiego masz CFW ? Kmeaw ? inne gry działają z multimana ?
a druga kwestia jest taka czy instalowałes jakies inne gry od grupy EXEtrimALL ?, działaja ci ? nie ma takiego problemu ? bo szczerze powiedziawszy to dziwne, ze ci nie smiga :)



aldi11

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 14, 2012, 07:58:59 am »
a wiec tak, mam:
3.55 Kmeaw, bdemu 355km
Multiman 2.09

Grę od grupy EXEtrimALL instaluję pierwszy raz, w ogóle pierwszy raz instaluję grę z PSN.
Kopie gier zgrane z płyt działają i nie mam z nimi problemu.

Być może muszę jakiś dodatkowy program zainstalować do konsoli o którym nie wiem.
 

Offline ozim

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Re: FIFA 12
« Odpowiedź #28 dnia: Styczeń 14, 2012, 08:43:50 am »
Sprobuj sciagnac jeszcze raz gre z innego zrodla.

aldi11

  • Gość
Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #29 dnia: Styczeń 14, 2012, 09:00:42 am »
tak kombinowałem że uszkodziłem (dane Multimana - zachciało się aktualizować) i teraz za chiny nie mogę się dostać do wnętrza konsoli.
Próbując  zainstalować na nowo multimana wyskakuje mi błąd (800295563) ręce opadają.

Czyż by czekał mnie format drsku w konsoli, kiedyś już tak mi się przytrafiło i tylko to go odratowało.

PS3-Hack.com.pl

Odp: FIFA 12
« Odpowiedź #29 dnia: Styczeń 14, 2012, 09:00:42 am »

Tags: FIFA 12 
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.